Θ.Πάγκαλος: «Είμαστε ένας απαίδευτος και ασυνείδητος λαός»; Ξέχασε να πει και ότι φυσάει πολύ σε αυτή τη χώρα...





Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε εκ νέου ο πρώην βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Πάγκαλος, χαρακτηρίζοντας τον Αλέξη Τσίπρα «άσχετο και ανίδεο», ενώ εξήγησε ότι «το μνημόνιο ήταν η έσχατη λύση»…

«Όλη η Ευρώπη, μηδενός εξαιρουμένου, ακόμη και ο αφελέστατος Πολ Κρούγκμαν, υποστηρίζουν ότι η Ελλάδα είναι μια ιδιόμορφη χώρα. Κανείς δεν λέει αν βγει η χώρα από την ζώνη του ευρώ θα φταίμε εμείς», δήλωσε σήμερα στον ΣΚΑΪ ο κ. Πάγκαλος.

«Είμαστε ένας απαίδευτος και ασυνείδητος λαός», σημείωσε, προσθέτοντας πως «αντί οι κυβερνήσεις να επιδιώκουν ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις ψάχνουν για αποδιοπομπαίους τράγους».

Αναφερόμενος στη χθεσινή δικαστική περιπέτεια του Λεωνίδα Μπόμπολα ο οποίος συνελήφθη για φορολογικές παραβάσεις, ο πρώην υπουργός υποστήριξε: «Με τα δυο δισεκατομμύρια του Μπόμπολα η του ενός και του άλλου δεν μαζεύονται τα τεράστια ποσά που επί 10 χρόνια σπαταλούσαμε».

Ο κ. Πάγκαλος τόνισε ότι το μνημόνιο ήταν η έσχατη λύση, ένα κολοσσιαίο πρόγραμμα χρηματικής βοήθειας που παρόμοιο του δεν υπήρξε στην ιστορία του καπιταλισμού.

Χαρακτήρισε δε τον Αλέξη Τσίπρα «άσχετο και ανίδεο» ενώ δεν θέλησε να χαρακτηρίσει τον υπουργό οικονομικών.

Πηγή: http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%B8%CF%80%CE%AC%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%82-%C2%AB%CE%B5%CE%AF%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5-%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%C

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια