Σενάρια, Αλήθεια ή Θεωρίες Συνωμοσίας; Εξελίσσεται ανατροπή του Αλέξη Τσίπρα




ΒΟΜΒΑ Η…. Σενάρια που κυκλοφορούν τα τελευταία 24ωρα θέλουν την κυβέρνηση Τσίπρα να τελειώνει σε περιβάλλον οικονομικής ασφυξίας

ενώ τουλάχιστο δύο νέα κόμματα-το ένα της Ζωής Κωνσταντοπούλου-θα αρπάξουν τα ποσοστά του.

Αν η απελευθέρωση του Σάββα Ξηρού ήταν αυτό που προκάλεσε την επικοινωνιακή έκρηξη των Αμερικανών στην πραγματικότητα ο λόγος που εδόθη το σήμα

-Τελειώστε τον…,

είναι το φλέρτ της κυβέρνησης με τον Πούτιν και ο περίφημος αγωγός Greek Stream του «αρχιτέκτονα» Παναγιώτη Λαφαζάνη.

To κουμπί για την ανατροπή της κυβέρνησης Τσίπρα έχει πατηθεί ήδη και τώρα πλέον ο χρόνος μετράει αντίστροφα.

Αυτή θα εξελιχθεί σε δύο μέτωπα.

Το πρώτο το ζούμε ήδη και λέγεται οικονομική ασφυξία. Το παράλληλο σχέδιο είναι η πολιτική ασφυξία με δύο νέα κόμματα από τα δεξιά και τα αριστερά του.

Διαβάστε την συνέχεια:

Ο Τσίπρας με την βοήθεια του Παυλόπουλου-ο οποίος κακώς υπογράφει Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου όπως και ο ανεκδιήγητος Παπούλιας-θα συρθεί ως τον Ιούλιο άφραγκος και γονατιστός με συσσωρευμένη την οργή των ψηφοφόρων του.

Τώρα πήρε τα λεφτά των μαφιόζων δημάρχων και περιφερειαρχών, στην συνέχεια θα βάλει χέρι στα 3 δις των ασφαλιστικών ταμείων. Μετά θα ακολουθήσουν οι ΔΕΚΟ και στο τέλος θα βάλει έκτακτη εισφορά!

Αυτή είναι η αλληλουχία των γεγονότων.

Μετά από αυτό θα εξαναγκασθεί να υπογράψει (ως τον Σεπτέμβιο) μια ταπεινωτική συμφωνία ή θα οδηγηθεί σε απόδραση- μέσω εκλογών-εάν προλάβει τις εκλογές και δεν τον ανατρέψουν!

Ποιος θα ανατρέψει τον Τσίπρα;

Ποιος θα αναλάβει να παίξει τον ρόλο του Βενιζέλου μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ;

Το πρόσωπο έχει βρεθεί και δεν είναι άλλο από την Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Σε περίπτωση που πάμε σε εκλογές ο Τσίπρας θα βρει απέναντί του και δύο νέα κόμματα-εάν ο Σαμαράς εξακολουθήσει να παραμένει γαντζωμένος στην ΝΔ και δεν τον έχουν «φάει» οι ιθύνοντες του σχεδίου με διάφορες αποκαλύψεις.

Εαν ο Σαμαράς επιστρέψει στην εξορία του, επικεφαλής της ΝΔ θα αναλάβει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ο οποίος κάθε 15 μέρες είναι στην Αμερική (ο Καραμανλής σαν πρωθυπουργός είχε πάει μόνο μία), ενώ ήταν ο Αβραμόπουλος εκείνος που άνοιξε τον δρόμο του Σαμαρά στο Αζερμπαιτζάν.

Εκτός από το κόμμα του Αβραμόπουλου ο Τσίπρας θα βρεθεί και με ένα κόμμα στα αριστερά του. Τρία είναι τα πρόσωπα που αυτό το διάστημα περνάνε από test ώστε να επιλεγεί το πλέον κατάλληλο για να ηγηθεί ενός κόμματος στα αριστερά του Τσίπρα: Η Ρένα Δούρου, η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Γιάνης Βαρουφάκης –ο οποίος το τελευταίο διάστημα διαφοροποιείται διαρκώς από το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ- έγινε πρόσφατα δεκτός στο Club Βilderberg.

Με τον Αβραμόπουλο από τα δεξιά του και έναν εκ των τριών από τα αριστερά του, με τα ταμεία άδεια ή με μια συμφωνία κόλαφο για τους πολίτες, ο Αλέξης Τσίπρας θα οδηγηθεί με την σειρά του σε εξορία αντίστοιχη με εκείνη του Καραμανλή και το όνειρο της πρώτης κυβέρνησης της αριστεράς θα τελειώσει άδοξα.

Οσο για την συνάντηση με την Μέρκελ, η γερμανίδα έχει σ΄αυτή την συγκυρία κάθε λόγο να πάρει το μέρος του Ομπάμα και να τρομοκρατήσει ακόμη περισσότερο τον Ελληνα πρωθυπουργό.

Η Μέρκελ θα επιχειρήσει να βάλει ταφόπλακα στον Greek Stream εξασφαλίζοντας την εύνοια του Ομπάμα.

Ετσι θα ρίξουν τον Τσίπρα…
«Κουρδιστό Πορτοκάλι»
http://hellasforce.com/2015/04/24/%CF%83%CE%B5%CE%BD%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BB%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%AE-%CE%B8%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%89%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια