ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ!!!Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ!!!!




ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ!!!!

Το κατωτέρω κείμενο, είναι μια φανταστική ιστορία πού θα μπορούσε να είναι και πραγματική.
Ας υποθέσουμε ότι είμαι ο πρώτος εκλεγμένος, εξ ενός ιερατείου, εκπροσώπων του θεού, ο οποίος μας έδωσε την εντολή, να κυριαρχήσουμε εφ’ όλων των γουρουνιών της Γης (υπανθρώπων), διότι η δική μας φυλή και μόνον, φτιάχτηκε από τα ίδια τα χεράκια του θεού, ενώ οι άλλοι φτιάχθηκαν από άλλους κατώτερους θεούς.
΄Ετσι ο θεός μας, πολύ τακτικά επικοινωνεί μαζύ μας μέσω των εκπροσώπων του και μας συμβουλεύει τι να κάνουμε και πώς να καθίσουμε στον σβέρκο των άλλων κατωτέρων υπανθρώπων.
Προ χιλιάδων ετών, λοιπόν, ο θεός μας, συμβούλεψε του προκατόχους μου, μέσω των εκπροσώπων του, ότι υπάρχει μία καταραμένη φυλή, η οποία φέρει το ΦΩΣ στην ανθρωπότητα, η οποία μετατρέπει τους υπανθρώπους σε ανθρώπους.

Αυτή την φυλή η οποία φέρει το φώς την ονομάσαμε Εωσφόρο και την παρομοιάσαμε με τον Σατανά.
Σύμφωνα, λοιπόν, με την εντολή του θεού μας, πρέπει να την εξαφανίσουμε, μαζύ και το ΦΩΣ, που μεταλαμπαδιάζει στους άλλους λαούς, γιατί στέκεται εμπόδιο στα σχέδιά μας, καλλιεργώντας και εξυψώνοντας τα πνευματικά ιδανικά των λαών
Παρ’ όλες τις προσπάθειές μας, χιλιάδες χρόνια τώρα, δεν τα καταφέραμε ολοκληρωτικά, αλλά εν μέρει, προσπαθήσαμε με πολέμους, με κατακτήσεις, με υποδούλωση, με χίλιους άλλους τρόπους, μάταια.
Μέχρι πού ο θεός μας είπε το πώς θα τους εξαφανίσουμε και αυτούς και το φώς τους, διότι εξαφανίζοντάς τους, οι υπόλοιποι λαοί θα είναι παιχνιδάκι για μας, διότι εφ’ όσον τους έχουμε καθίσει στον σβέρκο, το επόμενο βήμα είναι να τους χορεύουμε στο ταψί, αναλόγως τον σκοπό πού θα τους παίζουμε, εξαφανίζοντας τα πνευματικά τους ιδανικά
Ερχόμαστε τώρα στην σύγχρονη εποχή, κατόπιν των συμβουλών του θεού μας, μέσω των εκπροσώπων του, κατορθώσαμε να πάρουμε το χρήμα και την κυκλοφορία του στα χέρια μας, δημιουργώντας ανάγκες κατορθώσαμε να πάψει να λειτουργεί ο εγκέφαλος, το κέντρο του πνεύματος και να λειτουργεί το στομάχι, η επίδειξη και το εγώ, τα κέντρα του υλισμού.
Κατόπιν τα υπόλοιπα ήταν παιχνιδάκι για τους προκατόχους μου. Μας είπε ο θεός μας, να βάλουμε δικούς μας, αλλάζοντας τα ονόματά τους, να μπερδευτούν με τους γηγενείς, τους δώσαμε χρήματα, κοινωνική θέση, τους κάναμε την κορυφή των κοινωνιών τους, τους κάναμε ηγέτες, εργατών, συνδικάτων και μπροστάρηδες σε όλες κοινωνικές εκδηλώσεις.
΄Ετσι μπορούσαμε να ελέγχουμε όλες τις κινήσεις των πολιτών, αφού τους είχαμε μετατρέψεις σε υπάκουα πρόβατα, δηλαδή υπηκόους. Εκείνο πού δεν είχαμε κατορθώσει ήταν η υποταγή αυτού του καταραμένου Εωσφορικού λαού, γιατί είχε πολύ ισχυρές ρίζες. Αναγκαστήκαμε λοιπόν να βάλουμε του εκπροσώπους του θεού, να επικοινωνίσουν μαζύ του να μας συμβουλεύσει τι να κάνουμε, ώστε να τους υποτάξουμε.

Ο θεός μας, μας διαμήνυσε, μέσω των εκπροσώπων του τα εξής :
΄Εχετε κατορθώσει αρκετά, γι’ αυτήν την ανυπότακτη φυλή, την κάνατε όταν της δίνεις μια σφαλιάρα, να γυρίζει και το άλλο μάγουλο, την πείσατε ότι οι πλούσιοι πάνε στην κόλαση, ενώ οι φτωχοί πάνε στον παράδεισο, έτσι σας άφησαν ήσυχους, κρατήσατε την επίγειο ζωή και τους δώσατε την επουράνιο, τους καταστρέψατε την παιδεία, πάει το ΦΩΣ τους, το σβήσατε, καταστρέψατε την αυτάρκεια τους, έτσι έχουν τώρα την ανάγκη να εισάγουν τα πάντα για να επιβιώσουν και με αυτά πού εισάγουν τους περνάτε και τα μεταλλαγμένα σας, κάνοντάς τα μυαλά τους κουρκούτι, τους ψεκάζετε με τα αεροπλάνα σας, ήδη τα μυαλά τους παρακουρκούτιαναν, τους έφυγε η έμφυτη μαχητικότητα για την ελευθερία και την πραγματική δημοκρατία και το κυριότερο τους κάνατε ατομιστές και συμφεροντολόγους. Τους καταστρέψατε την συλλογικότητα.
Τους καταστρέψατε την οικογένεια, το κύτταρο της κοινωνίας. Πολύ πονηρό εκ μέρους σας, να βάλετε πολιτικούς, δικούς σας ή ελεγχόμενους από εσάς. Μπάσατε και γεμίσατε την χώρα με λαθρομετανάστες, ώστε να ζούν με τον φόβο της ζωής τους και ο φόβος παραλύει την θέληση και την λογική, πολύ πονηρό κι αυτό εκ μέρους σας.
Η τελευταία τώρα εντολή μου είναι, αφού έχετε και διακινείται το χρήμα, έχετε και την ενημέρωση, δηλαδή έχετε όλα τα μέσα για να τους μετατρέψετε σε πρόβατα, λοιπόν ακούστε τι θα κάνετε, θα φτιάξετε μαϊμού δημοκρατικά, κόμματα με δικούς σας ή ελεγχομένους ή εξαγορασμένους ή εκβιαζομένους ή ιδεολογικώς προσκείμενους σε εσάς, αρχηγούς των κομμάτων, όλων των ιδεολογιών, από την άκρα-άκρα δεξιά, μέχρι την άκρα-άκρα αριστερά, έτσι όποιον και να ψηφίζουν τα κορόϊδα, δικός σας θα είναι και αυτοί θα πιστεύουν ότι εξέλεξαν δημοκρατικά και σύμφωνα με την θέλησή τους, εσείς θα τρίβετε την κοιλιά σας από τα γέλια.
Θα βάλετε τις τράπεζές σας πού είναι σ’ αυτούς τους ανυπότακτους να αγοράσουν, από όλες τις δικές σας τράπεζες ανά τον κόσμο, όλα τα τοξικά ομόλογα, στην ονομαστική τους αξία κατ’ αυτόν τον τρόπο δεν θα χάσουν οι δικοί σας τίποτε και θα τα φορτωθούν οι τράπεζες των ανυπότακτων και για να τις σώσουμε, θα τους πείτε ότι τα έφαγαν αυτοί οι τεμπέληδες οι, οι, οι, και εγώ δεν ξέρω τι θα τους πείτε, έχετε πείρα σ’ αυτά, θα βάλετε τις τηλεοράσεις σας, να τους κάνουν καθημερινές πλύσεις εγκεφάλου, μπας και το πιστέψουν.
Η ουσία είναι ότι αφού τους καταστρέψατε τα πάντα καιρός είναι να τους καταστρέψετε και το στομάχι. Θα δείτε τι καλά αποτελέσματα θα έχει αυτή η γραμμή, εάν την εφαρμόστε σωστά, θα τρέχουν όλοι να βρούνε να φάνε, ακόμη και στα σκουπίδια, πού μυαλό για λογική σκέψη ή επανάσταση, τότε θα τους περνάτε ότι θέλετε, θα χορταίνουν με υποσχέσεις, για ένα καλύτερο μέλλον, πού ποτέ δεν θα υπάρξει και ένα άλλο σωρό άλλα παραμύθια που θα θέλουν να ακούνε, ξέρετε εσείς, έχετε πείρα σ’ αυτά, αυτοί θα τα πιστεύουν, γιατί θα σκέπτονται με το στομάχι.

Στις εκλογές πού αποφασίσατε να κάνετε, τι φοβόσατε, όποια κόμματα και όσους ψήφους και να πάρουν, εσείς το βράδυ των εκλογών ή και πρίν θα έχετε καταλήξει και αποφασίσει ποια κόμματα και πόσους βο(υ)λευτές θα πάρει το κάθε κόμμα σας και ποια θα μπούνε στην λεγομένη βουλή τους. Δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει κάποιο κόμμα που θα έχει αντίρρηση με τις αποφάσεις σας, αφού είναι όλα ελεγχόμενα από εσάς, θα το βουλώσουν και δεν θα πούνε λέξη.
Από εκεί και πέρα ξέρετε εσείς τι θα κάνετε, ώστε να τους εξαφανίσετε. ΠΡΟΣΟΧΗ, όχι πολύ ζόρισμα, σαν τον βάτραχο στο ζεστό νερό, είναι απρόβλεπτοι, μπορεί να ξυπνήσουν απότομα και τότε ούτε εγώ δεν θα μπορώ να σας σώσω, ήδη τις κρεμάλες τις έχουν έτοιμες.

Και εάν κάτι πάει στραβά, τότε θα παραδώσετε στον εξεγερμένο κόσμο, όλους τους πολιτικούς και τους συνεργάτες τους και θα τους παροτρύνετε να τους κρεμάσουν, έτσι αφοσιωμένοι στο κρέμασμα των υπαιτίων για την κατάντια τους, δεν θα περάσει από το μυαλό τους, ότι πίσω από αυτούς είσθε εσείς και θα σας αφήσουν ήσυχους να συνεχίσετε τις προσπάθειές σας, για την εξαφάνισή τους. Και τέλος μία συμβουλή, δώστε διαταγή σε όλους τους δικού σας αρχηγούς των κομμάτων, να μην υποσχεθούν δημοψηφίσματα και τέτοιες άλλες δημοκρατικές βλακείες, για μνημόνια, τις δανειακές συμβάσεις, μέσα – έξω από ΕΕ και ΕΥΡΩ, γιατί εάν γίνουν τέτοια δημοψηφίσματα, ούτε εγώ δεν θα μπορώ να σας σώσω
Επίσης να μην αναφέρουν τίποτε περί Α.Ο.Ζ. !!!
Αυτή η φανταστική ιστορία ίσως πραγματοποιηθεί, στις επερχόμενες εκλογές, διαλέχτε έναν υποψήφιο, πού να έχει τα ίδια πιστεύω και ιδανικά με εσάς, (και εάν βρείτε χέσ…. με) ψηφίστε τον και στείλτε τον στην βουλή να αντιπροσωπεύσει τα πιστεύω σας και τα ιδανικά σας και όχι τα συμφέροντά σας.
Εάν προδώσει τα ιδανικά σας και τα πιστεύω σας, τότε εσείς πού τον ψηφίσατε, πιάστε τον και κρεμάστε τον ανάποδα. Με την Ελπίδα, πού η άτιμη ξέχασε να την κοπανήσει από το πυθάρι της Πανδώρας, κι’ έτσι εμείς την βουτάμε από τα μαλλιά, ελπίζοντας σε ένα καλίτερο μέλλον, δικό μας, των παιδιών μας και των εγγονών μας, μια ελπίδα, που εάν την είχε κοπανίσει, τότε, χωρίς ελπίδα, θα τους είχαμε δαγκώσει στον λαιμό και ίσως είμασταν σε καλύτερη μοίρα.
Δευκαλίων Κωνστ. Βατιμπέλλας




πηγη
volcanotimes.com
Πηγή: http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.com/2015/01/blog-post_387.html#ixzz3Q1buR9cp

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Δευκαλίων ???άσε άσε το πιάσαμε, μόνο που το ελληνικό έθνος δεν είναι εωσφορικο όπως ονειρεύεσαι και θες να το παρουσιάζεις αλλά ορθόδοξο (για καλή του τύχη), δεν είσαι τίποτα παράπάνω από άλλο ένα τσιράκι της νέας ταξης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή