Βούλτεψη: Δίπλα στους Ρομά ζουν και άνθρωποι(video)






Αίσθηση προκαλεί δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου, Σοφίας Βούλτεψη, για το θέμα των Ρομά που ζουν εδώ και τριάντα χρόνια στο Νομισματοκοπείο, καθώς σε συνέντευξή της στο Mega, ανέφερε πως δίπλα στον καταυλισμό "ζουν και άνθρωποι".


Η κ. Βούλτεψη μίλησε για μία "απίστευτη ανομία που πρέπει να λήξει" και κατήγγειλε τονΣΥΡΙΖΑ ότι "όπου υπάρχει ανομία την υποστηρίζει". Σημείωσε δε ότι παραβιάζεται τοσυνταγματικό δικαίωμα προστασίας της ιδιοκτησίας, γιατί οι Ρομά έχουν καταπατήσει ακίνητα.

"Αναστατώνεται όλη η περιοχή, δεν μπορούν να κοιμηθούν τη νύχτα" πρόσθεσε, τονίζοντας ότι είναι πρόβλημα ένας καταυλισμός σεκατοικημένη περιοχή και σημείωσε πως οι εγκαταστάσεις στην πρώην αμερικανική βάση του Όρους Πατέρα, είναι "ανθρώπινες".

Υποστήριξε δε πως για τους Ρομά έρχονται πολλά ευρωπαϊκά κονδύλια, ότι υπάρχει ευαισθησία εκ μέρους της κυβέρνησης και ότι σε άλλες περιοχές έχουν ενταχθεί και δεν υπάρχει ανομία, όπως είπε. Χαρακτηριστικά ανέφερε πως τις προηγούμενες ημέρες έπινε καφέ στα Λιόσια με υποψηφίους της ΝΔμαζί με εκπροσώπους των Ρομά.

Απόσπασμα της συνέντευξης

Need Text


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια