Τα έλεγε ο Σαμαράς για τα σχολικά βιβλία αλλά…επί πρωθυπουργίας του έβγαλαν το Καστελόριζο από το χάρτη! (βίντεο)





Έβγαλαν το Καστελόριζο από το χάρτη; Διόρθωσαν ή παραποίησαν τα λόγια των συγγραφέων αλλά άφησαν εκ νέου το Καστελόριζο εκτός του χάρτη της Ελλάδας;

Παραποιούν κάποιοι εσκεμμένα και την ιστορία αλλά και τη γεωγραφία της χώρας;
Τελικά τι συμβαίνει με τα σχολικά βιβλία; Δίνει ο ελληνισμός μάχες για την ΑΟΖ και την ίδια στιγμή υπάρχουν κάποιοι ανεύθυνοι ή επικίνδυνοι που υπονομεύουν αυτήν την προσπάθεια;

Δείτε τι συμβαίνει στα σχολικά βιβλία σήμερα:


Με έκπληξη διαπιστώνουμε πως ούτε και στη νέα διορθωμένη έκδοση του βιβλίου της Γεωγραφίας της Ε” Δημοτικού υπάρχει στο χάρτη, που τα παιδιά μαθαίνουν τα άκρα της Ελλάδας , το Καστελόριζο ή Μεγίστη.
Αντίθετα αναφέρεται στο χάρτη η Στρογγύλη ως νοτιανοτολικότερο άκρο της Ελλάδας!!!!
Tο παρακάτω κείμενο που περιείχε η αρχική έκδοση των συγγραφέων του βιβλίου διορθώθηκε :

Στη νέα έκδοση του 2014 έφυγαν τα πατριωτικά λόγια που είχαν γράψει οι συγγραφείς και στη θέση τους σήμερα υπάρχει αυτό :

Δηλαδή ο χάρτης παρέμεινε χωρίς το Καστελόριζο….και το κείμενο άλλαξε.
Έγινε άραγε αυτό με την άδεια των συγγραφέων; Πληροφορίες από το ρεπορτάζ του greekteachers.gr αναφέρουν πως οι συγγραφείς δηλώνουν άγνοια.
Δείτε τώρα τις καταγγελίες που έκανε το 2011 ο σημερινός Πρωθυπουργός της χώρας Αντώνης Σαμαράς:


pyrgos-news.blogspot.com
hellasforce.com

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ…ΓΟΥΚΟΣ!!
    Ήταν κάποτε ένας τοκογλύφος ...ΓΟΥΚΟΣ, που είχε συλληφθεί στο εξωτερικό και ερχόταν στα Γιάννενα. Τότε η Βραδ....@@@ή, έστειλε δύο δημοσιογράφους να γράψουν ένα ρεπορτάζ, έλα όμως που ο ΟΥΦΟψάχτης χαρδα-βδελας ήταν ΜΕΣΑ στο αεροπλάνο και είχε ΗΔΗ πάρει συνέντευξη απο τον Γούκο....!
    Μήπως ..θυμάται ο κ. Πέτρος τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ και τα σενάρια κατασκοπείας και τρομολαγνείας που έγραφε?
    Κι ύστερα κ. συνάδελφε ''ήλθαν οι ..''Κοντρας'' και μετά οι ...''Σαντινίστας'' και τέλος η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ που παραμένει ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΗ!!!
    Καλά μωρέ , ακόμη ...ζείς δημοσιογραφικά ??
    ΥΓ.
    Το σώβρακο το έπλυνες ρε βρωμύλο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έπιασαν ΚΑΙ τον Τράγκα με αδήλωτα περιουσιακά στοιχεία άνω των 10 εκατ. €
    Για ανακριβή δήλωση πόθεν εσχες διώκεται ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας. Από έρευνα που διενεργήθηκε, προέκυψαν περιουσιακά στοιχεία του, ύψους άνω των 10 εκατ. ευρώ, τα οποία δεν είχαν δηλωθεί νόμιμα στο πόθεν έσχες. Η υπόθεση, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης, βρίσκεται στα χέρια της 16ης ανακρίτριας της Αθήνας
    ΣΧΟΛΙΟ: Άτιμο μνημόνιο, άτιμες έρευνες, άτιμοι ευρωπαίοι που βάλατε τόσα εκατομμύρια ευρώ στο λογαριασμό του Τράγκα πίσω από την πλάτη του για να τον κατηγορήσετε και να φιμώσετε τον αντιμνημονιακό του αγώνα. Πάντως, ο Γιώργος Τράγκας είναι ένας μάχιμος δημοσιογράφος που δεν πρόκειται να υποκύψει σε αυτές τις άδικες και κατευθυνόμενες κατηγορίες μνημονιακής έμπνευσης.
    Η αλήθεια θα λάμψει στο τέλος
    Σχετ.: Ο δημοσιογράφος που πήρε δανεικά και αγύριστα 2,7 εκ. € είναι ο Γιώργος Τράγκας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή