Η Νέα Τάξη Πραγμάτων αποκαλύπτεται… Τα μέλη της λέσχης Κίσινγκερ ζητούν Παγκόσμιο Στρατό για να πολεμήσει τους τρομοκράτες… (ΒΙΝΤΕΟ)





Η Παγκοσμιοποίηση των πάντων είναι το σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτωνπου βρίσκεται σε εξέλιξη…
Και με πρόσχημα την τρομοκρατία (που δημιουργήθηκε από τους ίδιους του Νεοταξίτες) ανοίγει ένα ένα τα χαρτιά της… Έρχονται λοιπόν τα μέλη της λέσχης Κίσινγκερ και ζητούν τη δημιουργία ενός Παγκόσμιου Στρατού, ο οποίος θα πολεμήσει τους απανταχού τρομοκράτες.

Την αποκάλυψη φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο Bill O” Reilly. Και αναφέρει χαρακτηριστικά πως η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ του Henry Kissinger, αρχιτέκτονα της ανατροπής δημοκρατικά εκλεγμένων κυβερνήσεων, είναι πρόθυμη να θεσπίσει ένα παγκόσμιο μισθοφορικό στρατό για να πολεμήσει τους τρομοκράτες…
«Ήμουν με τον Henry Kissinger χθες το βράδυ», ξεκίνησε να λέει ο Ο” Reilly. Και συνέχισε: «Και μου είπε την ιδέα του για μια παγκόσμια δύναμη αντι-τρομοκρατίας που θα δημιουργηθεί από τον συνασπισμό των εθνών υπό την εποπτεία του Κογκρέσου και του ίδιου».
O’Reilly μιλούσε στο πλαίσιο της παρουσίασης του νέου βιβλίου του που αφορά τη ζωή και το θάνατο του στρατηγού Patton. Κάνοντας αναφορά και στον τρόπο καταπολέμησης της ISIS. Και αποκάλυψε την είδηση-βόμβα…
Δεν είναι περίεργο να ακούω ότι ο Κίσινγκερ υποστηρίζει θερμά την ιδέα ενός Παγκόσμιου Στρατού Μισθοφόρων με το πρόσχημα της καταπολέμησης της τρομοκρατίας. Ο ίδιος άλλωστε επέβλεψε άμεσα πραξικοπημάτα εναντίον εκλεγμένων κυβερνήσεων στη Νότια Αμερική και αλλού, καθώς και τη σφαγή στο Βιετνάμ και την Καμπότζη, όλα κάτω από την δικαιολογία της καταπολέμησης της ανόδου του κομμουνισμού.
Ο Κίσινγκερ αφοσιωμένος στην Παγκοσμιοποίηση. Πρόθεση του είναι η πίεση για τη διάλυση των κυρίαρχων εθνών υπέρ του οράματος του για μια Νέα Παγκόσμια Τάξη. Ακόμα και στην ηλικία των 91 προχωρά σε ανοικτή έκκληση για την παγκόσμια κυβέρνηση και θρηνεί για το γεγονός ότι εξακολουθούν να υπάρχουν εθνικά κράτη!!!

hellasforce.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια