ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ



.

..."Και είναι πραγματικά τόσο απίστευτο ότι στο ΤΟΣΟ εξώφθαλμο κανείς δεν αντιδρά ή αντιδρά σε ασήμαντες κουταμάρες.
Διότι εστιάζουμε στο μνημόνιο και στα μέτρα και χάνουμε όλο το δάσος. Ότι πχ το 1/4 των φόρων μας πάει στους τραπεζίτες για να αποπληρώνει τους τόκους μας. Και προς αυτήν την ίδια κατεύθυνση είναι το μνημόνιο, τα μέτρα, κλπ. της εικονικής “εξυγίανσης”. Και πάμε λέει να εκποιήσουμε 50 δις κρατικής περιουσίας “για την εξυγίανση” (πάντα) αντί να πούμε “δεν πληρώνω” ή “θα πληρώσω όσο έφταιξα”. Διότι ακόμα-ακόμα, και ΕΑΝ επιτύχει (και φανταστείτε, πως και πόσοι θα φάνε…) αυτή η εκποίηση, ούτε το χρέος μας θα μειωθεί ασφαλώς και το πολύ να καλύψει τους τόκους μας 3-4 ετών από σήμερα.
Όπως και με το δήθεν Μνημόνιο, σε λίγα χρόνια απλά θα είμαστε ξεπουλημένοι, φτωχότεροι, εξαθλιωμένοι και πλήρως παραδομένοι. Εντελώς ανίκανοι.".....

Παναγιώτης Γεννηματάς, επίτιμος αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων.


Untitled from babavimeo on Vimeo.


Παναγιώτης Γεννηματάς:

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1949.
• Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών: Νομικά (1967-1972) – Πολιτική Επιστήμη (1972-76) – Μεταπτυχιακές σπουδές στο Συνταγματικό Δίκαιο – Πολιτική Επιστήμη – Πολιτική Κοινωνιολογία – Διεθνείς Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο του Μονάχου (1976-79).
• Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά από το 1974.
• Σύμβουλος στον ΥΕΝ (1974-76).
• Ειδικός Σύμβουλος Πρωθυπουργού (1980-81).
• Μέλος Δ.Σ. Εθνικής Λυρικής Σκηνής (1980-81).
• Αντιπρόεδρος Δ.Σ. ΒΙΠΕΤΒΑ και Σύμβουλος της Διοίκησης ΕΤΒΑ( 1986-88).
• Γενικός Γραμματέας Ινστιτούτου Ευρωπαϊκού Πολιτισμού (1987-89).
•Σύμβουλος Διοίκησης της Τραπέζης Ελλάδος με αυξημένες αρμοδιότητες διοίκησης (1993-94). •Αντιπρόεδρος Διευθύνουσας Επιτροπής και Διοικητικού Συμβουλίου Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων στο Λουξεμβούργο (1994-2000).
• Επίτιμος Αντιπρόεδρος Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων στο Λουξεμβούργο (από τον Ιούνιο του 2000).
• Πρόεδρος Δ.Σ. Omega Bank

Πηγές
http://anarmodios.wordpress.com/2011/03/11/1-231/
http://www.market-talk.net/index.php/id/9923

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΟΙ ….ΣΩΤΗΡΕΣ ΟΙ ‘’ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ’’?
    Περίεργες ,αν όχι αφελείς και εθνοκτόνες, θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς, τις απόπειρες πολιτικής αυτοκτονίας των Ελλήνων ψηφοφόρων. Ούτε λίγο ,ούτε πολύ, ισχυρίζονται μερικοί σίγουρα χορτάτοι, ότι η σωτηρία της Ελλάδας μπορεί να προέλθει από τον συγκερασμό απόψεων του ακροδεξιού Πάνου και του κομμουνιστή ( μακάρι να ήξερε τι είναι) Αλέξη.
    Τι κοινό σημείο και στοιχείο
    μπορεί να έχουν οι ‘’πολιτικοϊδεολικοί οδοστρωτήρες» ?? . Είναι δυνατόν να ισοπεδώσουμε τα πάντα, στο βωμό των προσωπικών συμφερόντων των κατ΄εξοχήν ‘’ακαλλιέργητων’’ πολιτικών παμφάγων? Τι σκατά πολιτική ‘’ισορροπία’’ μπορεί να επιτευχθεί μεταξύ ενός φασίστα φαταούλα και προέδρου ..δεκαπενταμελούς ομάδας ‘’του Πύργου της Βαβέλ’’ ???

    Τι σκατά σωτηρία
    μπορεί να προέλθει από την ενδοεπικοινωνία του ..Τέρενς με τον..Στρατούλη ?? Του Μαριά με το Λαφαζάνη ? Του Παπαδημούλη με το Μελά?

    *Έχεις ακούσει αν ο Τσίπρας έχει δουλέψει ποτέ του, ή αν προσέφερε κάτι στην Ελλάδα εκτός από την ΛΟΥΦΑ του στο στρατό; Έχεις αναρωτηθεί πως είναι δυνατόν το κόμμα του (+) ..(-) 3% να ‘’φουντώσει’’ σαν απαγορευμένο φυτό και χωρίς καμιά μεταβολή στα λόγια ή στα έργα του, να ανέλθει σαν κισσός στο δένδρο της εξουσίας; Τι συνέβη;
    Τι μεσολάβησε και ..ο πρόεδρος του δεκαπενταμελούς άρχισε να ‘’παρουσιάζεται’’ από όλα τα παράνομα και μη κανάλια της διαπλοκής των διεφθαρμένων και των νταβατζήδων; Θαύμα σήμερα και σε άθεους από άθεους;

    *Κι όμως, Τσίπρας και Καμμένος και..άλλοι, βγαίνουν κάθε μέρα στην τηλεόραση και μιλάνε για ανεργία, για άνεργους, για την δυστυχία που ζούνε..οι άλλοι !
    Καλά δεν ντρέπονται; Δεν σέβονται τίποτε;

    *Έχει ακούσει αν ο Καμμένος, έχει ούτε ένα ένσημο;
    Αν έχει σηκωθεί έστω και ένα πρωινό στις ..Ο7.00 από το κρεβάτι του; Έχει ποτέ του ιδρώσει , εκτός από την ώρα της’’ σουσιμαγειρικής ‘’ και εκτός από την ηλιοθεραπεία που κάνει; Έχει ποτέ βοηθήσει , με τόσα χρήματα που έχει, κάποιον που έχει ανάγκη; ΄Εχει ποτέ, επί είκοσι χρόνια παρουσιάσει, έστω και το ελάχιστο δείγμα γραφής, που να δικαιολογεί την αμοιβή που έχει εισπράξει; Ποιο είναι το έργο του σαν βουλευτής επί είκοσι χρόνια; Γιατί τον ψηφίζουμε; Φαίνεται όμως ότι η ‘’βασιλεία ‘’ του τελειώνει.Αληθεύουν οι φήμες, ότι σε όλες τις δημοσκοπήσεις βρίσκεται κάτω του ορίου και έτσι οι μηνυτές του τρίβουν τα χέρια τους ???
    Να λάβουμε υπόψη μας το επιτυχές ναυάγιο της εταιρείας ?

    Και τακίμιασαν, οι δύο ‘’υπνηλάτες της ζωής και της πολιτικής’’, εκτός από την προϊστορία τους και στα ιδεολογικά τους..πεπρωμένα.
    Ο κυνηγός της τρομοκρατίας Πάνος, ο εμβολιασμένος από μικρός για την γρίπη των’’ χοίρων της τρομοκρατίας’’, με τον εγκληματικό παρακρατισμό των κουκουλοφόρων του Αλέξη, θα επιστατούν εναλλάξ στους χώρους παροχής ‘’κοινωνικών προσφορών’’ των Εξαρχείων, της ομάδας των κληρονόμων της προσωπικής γονικής αποτυχίας και κοινωνικής δυστυχίας.
    **Ο Σαμαράς είναι αυτός που βλέπουμε,
    που ξέραμε, τον ψηφίσαμε και κλαίμε ..!!! Τι μπορεί να κάνει ο’’ καημένος για να ξεχρεώσει’’ τις υποχρεώσεις του; Παντού ’’χρωστάει’’ ..χάρες, άσε που ανέλαβε να καλύψει το μέλλον των Μεσσήνιων με τα δανεικά ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ !!! Αυτός σε λίγο θα νιώσει ,όλη εκείνη τη σιχασιά που αισθανόμαστε όλοι για τον ίδιο και τους δορυφόρους του.
    Έχεις δει κανένα χρυσαλήτη να πεινάει, να είναι άνεργος ή να υποφέρει Να έχει..ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ; Όχι βέβαια, αφού τους χρυσοπληρώνουν να διαλύσουν την πατρίδα μας, τη θρησκεία μας, την οικογένειά μας. Τα παίρνουν ‘’ΧΟΝΤΡΑ’’ για να σε δηλητηριάζουν οι φονιάδες τις νύχτας. Μέρα νύκτα από όποια θέση κι αν βρίσκονται ξεπουλάνε πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια, φίλους και αδέλφια, μόνο και μόνο για να ΦΑΝΕ!!!
    Από 0,4% το 2009 με το ..πενηντάρι στο χέρι, μπήκαν και στη βουλή τα αγράμματα τραγιά. Σχεδόν ΚΑΝΕΝΑ ψηφοδέλτιο δεν μπήκε στη τσέπη ασταύρωτο και χωρίς..πενηντάρι.
    Αυτοί θα μας..σώσουν..????
    ΗΜΑΡΤΟΝ !!!
    ΥΓ. ΣΧΟΛΙΟ: Εάν όλοι μαζί το2010 συμμετείχαν στην κοινή προσπάθεια σωτηρίας της πατρίδας μας , εμείς σήμερα σαν λαός, σαν οικονομία, θα είμαστε καλλίτερα ΄η χειρότερα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή