Αυτη δεν ειναι κυβερνηση… Ειναι η Δευτέρα Παρουσία!





…και νεκρούς ανασταίνει!

Βρε λες αντί για την επάνοδο του Σωτήρος, οι γραφές να έλεγαν “Κυβερνηση Σωτηρίας”;
olympia.gr
http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/09/blog-post_935.html

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. 1.ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ?????
    Κατέστρεψε την Ελλάδα, μας οδήγησε στη δυστυχία και στην αθλιότητα και κρύβεται σαν… άρρωστη γάτα. Δεν έχει το θάρρος, τον ανδρισμό, το φιλότιμο, να βγεί να μιλήσει, να απολογηθεί να ζητήσει συγγνώμη ο άθλιος πολιτικοκεφτές.
    Κατέστρεψε την Ελλάδα από κοινού με τον Σαμαρά και σε γνώσει όλων των ‘’μεγάλων’’ στελεχών του προσωπικού τους αγήματος διαλύσανε την οικονομία και τρώγανε ΟΛΟΙ σαν πεινασμένα όρνια, μέχρις ότου φτάσαμε στο ‘‘πάτο’’ του βαρελιού και άφησαν μόνο την υπογραφή τους και κανείς δεν μίλησε, και κανείς δεν τιμωρήθηκε, αφού η δεξιά είναι η πόρτα, που οδηγεί τους Έλληνες στην κόλαση της δυστυχίας επί 200 σχεδόν χρόνια !!! Σήμερα η δυστυχία βγάζει στο παζάρι της διαφθοράς , την ευτυχία μας, την υγεία μας, το μέλλον των παιδιών μας.
    Σήμερα η δικαιοσύνη γιατί τους καλύπτει?

    2. ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ?????
    Είναι δυνατόν να σκεφτεί κανείς πως μια ΑΘΛΙΑ ..κυβέρνηση ‘’κατάφερε’’ να μας οδηγήσει στη χρεοκοπία από το 2004 έως το 2009?
    Τι σπατάλες , διαπλοκές , μίζες, αρπαγές, θα μπορούσαν να ‘’δικαιολογήσουν’’ τον διπλασιασμό του Δημοσίου χρέους από 178 δις ευρώ σε 300???
    Τι αθλιότητες θα μπορούσαν να ‘’εξηγήσουν’’ το ετήσιο ΕΛΛΕΙΜΜΑ σε 16% του ΑΕΠ ‘η λιανικά 36 δις Ευρώ, ΄Η ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΕΛΛΕΙΜΜΑ 24 Δις Ευρώ και ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ επίσης 24 δις, ευρώ?
    ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΡΑΓΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΝ?

    3 .ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ?????
    865.000 χιλιάδες προσλήψεις έκανε ο Παυλόπουλος των πέντε Υπουργείων !
    Διαλύσανε την Ελλάδα, κλέψανε, όσα ΚΛΕΨΑΝΕ, τα έβγαλαν και στο εξωτερικό και ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ σαν ‘’μπρεζάκηδες’’ στη γωνιά του δρόμου.

    Μήπως φταίει ΜΟΝΟ ο Καραμανλής που τον κάναμε πρωθυπουργό? Μήπως φταίει ΜΟΝΟ ο Καραμανλής που μας χρεοκόπησε? Αυτό μπορούσε , αυτό ‘’έκανε’’ ! Είδατε εσείς κάποιον δικαστή, κάποιον εισαγγελέα να κινηθεί , να ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ πως και γιατί χρεοκοπήσαμε?
    Μήπως φταίει ΜΟΝΟ ο Καραμανλής που ''ΚΑΛΥΨΕ"" όλους τους κλέφτες και τους λωποδύτες που είχε επιλέξει ως συνεργάτες? Τι θέλατε να πάνε όλοι φυλακή?

    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ?????
    Αυτή είναι η δεξιά που κυβερνά την Ελλάδα, από τότε που διώξαμε τους Τούρκους και στη θέση τους ήλθαν οι κοτζαμπάσηδες. Μια ζωή κυβερνά η δεξιά και μια ζωή ΧΡΕΟΚΟΠΟΥΜΕ !!!
    Τι θέλετε εσείς σήμερα?
    Να αφήναμε τον ‘’κάθε’’ Ανδρέα και τον ‘’κάθε’’ Γιώργο, να διακόψουν τη ροή ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ και να τα δώσουν στον λαό???
    Ψήφο, λοιπόν όλοι στον κωστάκη να μας ‘’πηδάει’’ έστω κι αν δεν μπορεί. Τουλάχιστον να μας πηδάνε οι φίλοι του , και αυτός ..ας βλέπει!
    Κάτι είναι και αυτό. Τι διάολο ‘’ εθνικόφρονες’’ ..είμαστε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    Περνώντας την πόρτα για να ψηφίσεις, Έλληνα ψάξε στην τσέπη σου να δεις πόσα ελάχιστα χρήματα έχεις. Σήμερα γνωρίζεις ποιοι φταίνε για την κατάντια μας και το χάλι μας. Μέσα σε πέντε χρόνια η κλίκα του Καραμανλή διπλασίασε το Δημόσιο χρέος, και από 178 δις Ευρώ το πήγε στα 300. Κατέστρεψαν κάθε οικονομική δραστηριότητα προσλαμβάνοντας 865.000 υπαλλήλους με κομματικές ταυτότητες, προκειμένου να δημιουργήσουν το στρατό των ΓΑΛΑΖΙΩΝ ψηφοφόρων ΚΑΙ ΤΑΥΤΌΧΡΟΝΑ να… μειώσει την ΑΝΕΡΓΙΑ. Και αφού μας κατέστρεψε , λιποτάχτησαν ενώ όλο το διάστημα έβγαζαν τα λεφτά τους σε ξένες τράπεζες στο εξωτερικό. Σήμερα κρύβονται σαν ‘’άρρωστες’’ γάτες και χαλάνε τα χρήματα που κάθε μήνα παίρνουν χωρίς να προσφέρουν τίποτε στην πατρίδα μας.
    Θυμήσου πως ζούσες το 2004 και πως ζεις σήμερα και τιμώρησε όσους συμμετείχαν στην καταστροφή της πατρίδας μας. Θυμήσου την περίοδο εκείνη πόσο ξένοιαστα και πόσο ευτυχισμένα ζούσαμε. Θυμήσου τα όνειρά σου και τα όνειρα των παιδιών σου που γύριζαν με το πτυχίο στο χέρι. Θυμήσου την έκφραση, την απελπισία και την αγανάκτησή του σήμερα και τιμώρησε τους άθλιους που του κατέστρεψαν τα όνειρά του. Θυμήσου το χαμένο χαμόγελο των παιδιών σου και τιμώρησε Παυλόπουλους, Καμμένους και όλους που σου ήπιαν το αίμα και σε κατάντησαν ζήτουλα των Ευρωπαίων και περίγελο του κόσμου.Τιμώρησε τον Καραμανλή και όσους ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ υπουργούς διασπάθιζαν το βιό σου και φόρτωναν βάρη και χρέη ακόμα και στα εγγόνια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 2008. ΔΟΥΚΑΣ ΠΡΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ: ΧΡΕΟΚΟΠΟΥΜΕ, ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ!!!

    ΕΤΣΙ ΛΙΠΟΤΑΧΤΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ
    ΠΩΣ ΔΙΕΜΟΡΦΩΘΗ ΤΟ ΧΡΕΟΣ
    Κύριε Πρωθυπουργέ,
    κύριε Καραμανλή, χρειαζόμαστε επειγόντως 60 Δις.
    πρέπει επειγόντως να πάρουμε σκληρά μέτρα, γιατί βουλιάζουμε και η Ευρώπη αρνείται να μας δανειοδοτήσει πλέον. Το έλλειμμα υπερβαίνει τις δυνάμεις μας. Έχουμε ΗΔΗ στέρηση εσόδων 12, 7 δις ευρώ και αύξηση των δαπανών κατά 47 δις ευρω. Χρειαζόμαστε 60 δις ευρώ , σε λίγο δεν θα μπορούμε να βγούμε στις αγορές. Όλοι γνωρίζουν, την κατάσταση της οικονομίας και μας ΠΙΕΖΟΥΝ να πάρουμε μέτρα. Κάθε μήνα έρχεται κάποιος ευρωπαίος να κάνει έλεγχο. Δεν μπορούμε να κρυβόμαστε άλλο.
    Κι όμως, ο ευτραφής αλλά αργόστροφος πρωθυπουργεύων απαντά:
    ‘’αφήστε τα για αργότερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΘΛΙΑ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑ????????????

    Πτωχεύαμε, ΤΟ ΞΕΡΑΝΕ!! και αδιαφορούσαν σαν να περίμεναν(ήθελαν?) τη χρεοκοπία???
    Είναι να τρελαίνεται κανείς διαβάζοντας και ζώντας τα γεγονότα εκείνης της εποχής. Ο Πρωθυπουργός αδιαφορεί στην χρεοκοπία που έρχεται, ο Σαμαράς ‘’κάνει’’ πως δεν άκουσε και όλοι τους σχεδόν οι ομοϊδεάτες, ‘’βγάζουν’’ τα μαύρα βρώμικα λεφτά τους στο εξωτερικό και κανείς από την κυβέρνηση δεν λέει μια κουβέντα στο λαό. Ο Παυλόπουλος, ο Στυλιανίδης και κάθε τυχάρπαστος πολιτικάντης υπουργεύων και μη , διορίζει αφειδώς ‘’ψήφους’’ και ο ράθυμος ‘’εκτελεστής’’ των αμνών υπογράφει χωρίς δισταγμό, χωρίς περίσκεψη, χωρίς φιλότιμο και χωρίς εθνική συνείδηση γι το που θα βρούμε λεφτά να τους πληρώσουμε, για το που πάει η χώρα ?.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ???
    Να γίνουν εκλογές, να κερδίσει ο Παπανδρέου, να του χρεώσουνε τη χρεοκοπία της χώρας και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ να διπλασιάσουν αυτοί τα ΜΑΥΡΑ ΄Η, ΚΑΙ ΑΣΠΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ???
    Δηλαδή όλοι αυτοί που φώναζαν εναντίον του Παπανδρέου, που ‘’οργίζονταν’’ που ‘’έκλαιγαν’’ το έκαναν από στενοχώρια επειδή δεν πτωχεύσαμε?
    ΔΙΠΛΟ το βρώμικο παιχνίδι:
    1. Είτε πτωχεύουμε και ‘’θησαυρίζουμε’’ , είτε τα ‘’ρίχνουμε’’ όλα στον Παπανδρέου και τον ρίχνουμε.
    2. Και αφού δεν πτωχεύσαμε, έριξαν τον Παπανδρέου, ήλθαν πάλι στην εξουσία και εξακολουθούν ούτε να πληρώνουν, ούτε να τιμωρούνται για όσες παρανομίες έκαναν, ούτε να φέρνουν τα λεφτά τους πάλι και να εξηγούν που τα βρήκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή