Απόφοιτος Δημοτικού με πλαστό απολυτήριο έγινε... υφυπουργός;






Ένα ιδιαίτερα αινιγματικό άρθρο του Γιώργου Παπαχρήστου στα «Νέα» προκαλεί ερωτηματικά για το θέμα των πλαστών πιστοποιητικών με τα οποία διάφοροι επιτήδειοι έχουν μπει στο Δημόσιο, εμπλέκοντας μάλιστα και υφυπουργό της κυβέρνησης.



Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, έχει εντοπίσει τουλάχιστον δέκα περιπτώσεις υπαλλήλων του Δήμου οι οποίοι έχουν χρησιμοποιήσει πλαστά πιστοποιητικά προκειμένου να προσληφθούν, ενώ ένας από αυτούς έφτασε και στα κεντρικά της Νέας Δημοκρατίας!

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παπαχρήστος αναφέρει τα εξής: «Απόφοιτος...δημοτικού (τέρας μορφώσεως μιλάμε), προσλαμβάνεται την δεκαετία του '90, (δεν θέλω να καρφώσω τον δήμαρχο που τον προσέλαβε είναι φίλος μου), ως υπάλληλος στον τομέα της καθαριότητας. Εντός ολίγων εβδομάδων δηλώνει ψευδώς απόφοιτος λυκείου (για τον δήμο κάτι σαν κάτοχος PHD, MBA κτλ.) και αμέσως μετατάσσεται στην κατηγορία των διοικητικών. Το 2003, λόγω ακριβώς των τεράστιων προσόντων που διαθέτει, αποσπάται στη Ρηγίλλης. Δέκα χρόνια μετά, αγνοείται η τύχη του!».

Είναι όμως η κατάληξη του άρθρου που προκαλεί αίσθηση: «Λες να είναι κάνας υφυπουργός της κυβέρνησης και να μας έχει διαφύγει; Διερωτώμαι.»...

koutipandoras.gr

http://www.toxwni.gr/blogosfaira/item/8672-apofoitos-dimotikou-me-plasto-apolitirio-egine-ifipourgos

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. [[ο εξάδελφος του βουλευτή Ν. Κούζηλου προήχθη από τον διευθύνοντα σύμβουλο Κεντρικών Αγορών και Αλιείας σε επόπτη.
    Η θέση του επόπτη μέχρι τότε απαιτούσε πτυχίο ΤΕΙ, ωστόσο, ο κ. Κούζηλος, είναι
    ============================
    απόφοιτος δημοτικού».]]
    ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑ
    ΧΡΥΣΟΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΚΑΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑΣ..
    Ο Λαγός , οι αιγύπτιοι ψαράδες και μια "ξαφνική" προαγωγή
    Μια περίεργη υπόθεση βγήκε στο φως της δημοσιότητας από την εφημερίδα το Βήμα της Κυριακής, με πρωταγωνιστές Αιγύπτιους ψαράδες, τον Γιάννη Λαγό και τον διευθυντή του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας. ...
    Σύμφωνα με τα στοιχεία, στην Ιχθυόσκαλα είχε πραγματοποιηθεί επίθεση εναντίον των Αιγύπτιων ψαράδων που εργάζονται εκεί, ενώ μετά από λίγες ημέρες ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής προειδοποίησε πως "από δω και στο εξής, οι Αιγύπτιοι θα δίνουν λογαριασμό στη Χρυσή Αυγή".
    Κατά μια περίεργη σύμπτωση, λίγο μετά το περιστατικό, ο εξάδελφος του βουλευτή Ν. Κούζηλου προήχθη από τον διευθύνοντα σύμβουλο Κεντρικών Αγορών και Αλιείας σε επόπτη.
    «Η τοποθέτηση αυτή» όπως γράφει το Βήμα «πραγματοποιήθηκε παρά το γεγονός πως ο κανονισμός που θα την επέτρεπε εγκρίθηκε τρεις μήνες μετά. Η θέση του επόπτη μέχρι τότε απαιτούσε πτυχίο ΤΕΙ, ωστόσο, ο κ. Κούζηλος, είναι απόφοιτος δημοτικού».
    Μετά από αυτή την αναβάθμιση η Χρυσή Αυγή δεν ενόχλησε ξανά εργαζόμενους και εμπόρους στην Ιχθυόσκαλα.
    Η γνωστή κυρία με το μπουφάν, θα μπορούσες να τρώει ότι ΦΡΕΣΚΟ ΔΩΡΕΑΝ ψαράκι ήθελα.
    Ο κ. Εισαγγελέας τι κάνει???
    ΤΟ ΣΔΟΕ τι κάνει??? ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή