ΣΩΠΑ...






Πώς καταντήσαμε αλήθεια…
-Μα έχω και εγώ δικαιώματα, όχι μόνον οι «προοδευτικές» μειοψηφίες…!!!
-Σώπα ρατσιστή!!!
-Μα έχει και η Πατρίδα μου δικαιώματα, όχι μόνο οι άλλες χώρες…!!!
-Σώπα φασίστα!!!
-Μα έχουν και οι οικογένειες με παιδιά δικαιώματα, όχι μόνον οι άγαμες κορασίδες…!!!
-Σώπα οπισθοδρομικέ!!!
-Μα έχουν και τα ανδρόγυνα δικαιώματα, όχι μόνον οι τσιριζοκραυγάζουσες αδερφές…!!!
-Σώπα ξενέρωτε…!!!
Προσδοκία

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Ζηλεύουν οι ΧΡΥΣΑΛΗΤΕΣ, γιατί έφαγαν «κάποιοι» ..άλλοι και όχι και ΟΙ ΙΔΙΟΙ..!
    ====================================
    Οι Χρυσαυγίτες που πλέον έχουν καθημερινή παρουσία στα τηλεοπτικά πάνελ, δεν μιλάνε για φόνους, μαχαιρώματα και σφαγές που ήταν και είναι η ειδικότητά τους. Μιλάνε για την φτώχεια και την πασπαλίζουν με λίγο πατριωτικό αίσθημα εδώ(αφού θεωρούν ότι είναι οι μόνοι πατριώτες), λίγο αντιπολιτικό μένος εκεί και ένα κερασάκι στοιχειώδους συνομωσιολογίας στη μέση. Ο τρόπος που μετά η φτώχεια συνδέεται διαδοχικά με τους μετανάστες είναι ο τρόπος που στο τέλος περνάει και το μήνυμα που θέλει να περάσει η Χρυσή Αυγή. Ξεχνάνε βέβαια ότι με τα λόγια και μάλιστα ΒΡΩΜΙΚΑ! δεν χορταίνει κανείς. Αλλά τι τους νοιάζει; Μήπως, σε όσους τους ψήφισαν, θα δώσουν ..λογαριασμό. Οι άνθρωποι θέλουν ΝΑ ΦΑΝΕ και αυτοί και όχι να χορτάσουν οι αδύναμοι. Αυτό και μόνο θέλουν. Είναι πολύ χειρότεροι και επικίνδυνοι από πολλούς πολιτικάντηδες . Είναι σκέτα αρπακτικά ! Οι μετανάστες είναι η αφορμή !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΕΙΠΑΝ!!
    Γράφουν οι ξένοι ανταποκριτές. Είναι ντροπή για την Ελλάδα αυτά που συμβαίνουν. Τέτοιος φασισμός , τόσοι δολοφόνοι, τέτοιο βρώμικο παιχνίδι συνεργασίας με την αστυνομία??? Ποιος θα πίστευε ότι μέσα σε τρία χρόνια, οι συναγωνιστές του Αντώνη, θα εκβίαζαν τόσους επαγγελματίες, και θα σκότωναν τόσα άτομα.
    Κανέναν δεν εξυπηρετούσε ο θάνατος του συγκεκριμένου ατόμου Παύλου Φύσσα.. Απλούστατα ήταν επίδειξη τοπικής δύναμης και ''ενημέρωσης'' για το τι μπορεί να γίνει. Απλά: Μη μας πάτε κόντρα, γιατί θα σας φάει το σκοτάδι.
    Είναι ΚΑΘΑΡΑ ! εγκληματική φασιστική νοοτροπία ενός ντοπαρισμένου και διψασμένου για αίμα πλήθους. Ενός πλήθους που ζητούσε ''εκδίκηση'' για τους νεκρούς του εγκληματικού ΕΜΦΥΛΙΟΥ !
    Ενός λαού που τον χώρισαν στα δύο για να ΑΡΠΑΞΟΥΝ την εξουσία.
    ΝΤΡΟΠΗ σε όσους συμβάλατε στη νέα διχόνοια. Ντροπή σε όσους έβαψαν τα χέρια τους στο αίμα.
    Ντροπή σε όσους ακόμη ζητάνε αίμα για ..ορεκτικό ή, για ικανοποίηση, η και εξόφληση προκαταβολών !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Σαμαρά, μαζέψτε τους άπλυτους ΧΙΜΠΑΤΖΗΔΕΣ "σας" !!
    =================================
    ΄Η μήπως σας θυμίζουν το τραμπούκο, τον φασίστα, το δρασύδειλο Ρέϊτζερ της Καλαμάτας του …Μαμανέα και ΣΙΑ; Θυμάσαι κάτι γιουρούσια στην Αριστομένους; Θυμάσαι κάτι στεφάνια στην πηγάδα του Μελιγαλά;
    Κύριε Σαμαρά πόσο πιο χαμηλά θα κατέβει το κοινό περί δικαίου αίσθημα;
    Πόσο πιο χαμηλά θα κατέβει η κυβερνητική σας ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ; Πόσο «υποχρέωση-γραμμάτια» χρωστάτε στους δολοφόνους ΧΙΜΠΑΤΖΗΔΕΣ από την περίοδο της εκλογής σας σαν προέδρου της Ν.Δ; Καλά δεν σέβεστε τίποτε; Αφήνετε τους Φασίστες ομοϊδεάτες σας να παίρνουν τον νόμο στα χέρια τους; Μήπως αισθάνεστε και..περηφάνια για τα «καθάρια ΓΑΛΑΖΙΑ σκαθάρια»; Εσείς τους βάλατε και τη Βουλή και ΕΠΙΣΗΜΑ ! Να μη,,ντρεπόμαστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ" ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!
    ===================================
    ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ, οι Μαφιόζοι της νύχτας πήραν εντολή και ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ τόν κόσμο. Βρίζουν, κτυπούν, κυνηγάνε τους μετανάστες και κάθε ένα που είναι αντίθετος με τις εγκληματικές ενέργειες. Ο Αντώνης "τους" ξεβρακώθηκε και ..κινδυνεύει να...!Τα ψέματα τελειώσανε και οι ψεύτικες επιταγές του Αντώνη στο ΛΑΟ είναι άκυρες! Είναι ΑΚΑΛΥΠΤΕΣ !
    Ξύπνα Λαέ επιχειρούν δοκιμή προετοιμασίας εκτροπής, και ταυτόχρονα καλύπτουν τον επίορκο Πρωθυπουργό, παραπληροφορώντας τον κόσμο, και αναγκάζοντάς τον να σκέφτεται ..άλλα... και να μην ασχολείται με τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ μέτρα, που θέλει να εφαρμόσει ο ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ! και άθλιος ψεύτης, τρελαντώνης της Καλαμάτας.
    Έτσι αγωνίζονται με νύχια και δόντια ώστε να "πείσουν" τους απογοητευμένους Νεοδημοκράτες να μην πάνε σε άλλα κόμματα και χαθούν οι..ψήφοι. Τους ζητούν με το ζόρι να ψηφίσουν ΧΡΥΣΑΛΗΤΕΣ, ώστε μαζί με το Αντωνάκη να μπορούν να βρίσκονται στο ..παιχνίδι!
    Ειναι ΠΕΡΙΤΤΟΝ να κρύβονται, οι παλιοί γνώριμοι και τώρα "συνεργάτες". Εξ άλλου η Ντόρα το δήλωσε δημοσίως. " Ο Σαμαράς νομιμοποιεί την "χρυσή ευκαιρία"...
    Εξω οι Φασίστες Σαμαράς και Χρυσαλήτες απο την Ελλάδα μας !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή