Γ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΡΩΣΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ





Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
Σε μια συνέντευξη στην Καθημερινή Λαϊκή Εφημερίδα,ο Κινέζος καθηγητής Han Xudong προειδοποίησε ότι “το Πεκίνο πρέπει να προετοιμαστεί για τον επόμενο Γ Παγκόσμιο Πόλεμο που θα συμβεί εξαιτίας της σύγκρουσης μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας για την Ουκρανία”.

Τα σχόλια του Κινέζου καθηγητή Xudong έγιναν αφότου το Πεκίνο πρόσφατα έστειλε 12.000 στρατεύματα στα σύνορα με τη Ρωσία. Αναλυτές επισημαίνουν ότι ποτέ πριν στην ιστορία της Κίνας δεν έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο και ότι ο στρατός που μεταφέρθηκε στα σύνορα στάλθηκε εκεί ως μια μελλοντική υποστήριξη στην Ρωσία.

Καθώς η ουκρανική κρίση βαθαίνει, οι διεθνείς παρατηρητές ανησυχούν όλο και περισσότερο για την άμεση στρατιωτική αντιπαράθεση μεταξύ των ΉΠΑ και της Ρωσίας.

“Αυτή η ένοπλη αντιπαλότητα είναι σίγουρο ότι θα επεκταθεί σε όλο τον κόσμο”. Αναμένουμε το ξέσπασμα ενός Παγκόσμιου Πολέμου.Ο κόσμος έχει εισέλθει σε μια νέα εποχή όρων Παγκοσμίου Πολέμου που είναι βασισμένη στο διαδίκτυο και τις δυνάμεις του Ναυτικού”.Ο καθηγητής συνέχισε τις προειδοποιήσεις λέγοντας:
“Είναι πολύ πιθανό ο Γ Παγκόσμιος Πόλεμος να εκδηλωθεί κυρίως για την κυριαρχία στην θάλασσα και στο Πεκίνο η Κίνα πρέπει να προετοιμαστεί για την επερχόμενη σύγκρουση και να αναπτύξει στρατιωτική δύναμη βασισμένη θεωρητικά στον Β Παγκόσμιο Πόλεμο, έτσι ώστε να μην γίνει παθητικό θύμα στα γεγονότα που έρχονται”.
Ο Han Xudong προειδοποιεί ότι “το Πεκίνο σκεπτόμενο έναν Γ Παγκόσμιο Πόλεμο πρέπει να αναπτύξει στρατιωτικές δυνάμεις και ιδίως τις ναυτικές και εναέριες δυνάμεις”

Τα Δυτικά Μέσα Ενημέρωσης δεν κάνουν λόγο για τις στρατιωτικές ασκήσεις της Κίνας σε σχέση με το ρωσικό και δεν σχολιάζουν το συγκεκριμένο θέμα.Το πιο σημαντικό απ’όλα είναι ότι η Κίνα έχει επαναδρώσει τα στρατεύματά της με βαρύ οπλισμό. Οι αναλυτές υποστηρίζουν ότι αυτό έχει να κάνει με τις συμφωνίες που επιτεύχθηκαν στον τομέα του φυσικού αερίου και της στρατιωτικής παραγωγής.
Ο Yuri Jakubov ένας ανώτερος αξιωματούχος του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας δήλωσε ότι στα πλαίσια της αναθεώρησης του στρατιωτικού δόγματος της Μόσχας είναι να αντιμετωπιστούν οι ΉΠΑ και οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ ως εχθροί εναντίον των οποίων θα μπορούσε να ξεκινήσει μια προληπτική πυρηνική επίθεση.
Γεγονός είναι ότι ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έχει εκδώσει κατευθυντήριες οδηγίες που έχουν υιοθετηθεί και δείχνουν ξεκάθαρα ότι η Ρωσία είναι διαφορετική από τις ΗΠΑ και την ΕΕ. Οι ΗΠΑ και η ΕΕ έχουν εισβάλει στη κυριολεξία μέσα στην Ουκρανία καταλήγοντας στα σύνορα με την Ρωσία, κάτι που δεν αφήνει πλέον περιθώρια για ελιγμούς και κάνει αναγκαία μια πυρηνική σύγκρουση με τις ΗΠΑ και την ΕΕ.
πηγή: kurir info 17/09
dimpenews.com

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ‘’ΠΛΕΝΕΙ’’ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ‘’ΞΕΠΛΕΝΕΙ’’
    ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΚΟΡΗ ΚΟΛΥΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ !!
    Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
    Επιχείρησε να νομιμοποιήσει(ξεπλύνει) με τη βοήθεια και της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ το βρόμικο ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ που βρίσκεται έξω από την Ελλάδα.
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ???
    Με μια ντροπολογία, ο υπουργός ΑΚΟΜΗ!!! της δικαιοσύνης κ. Αθανασίου, επιχείρησε να μεταβάλλει τη βουλή των Ελλήνων σε ‘’πλυντήριο ξεπλύματος’’ ΜΑΥΡΟΥ χρήματος, που βρίσκεται ’’παρκαρισμένο’’ στις τράπεζες του εξωτερικού, και δεν μπορεί να επιστρέψει στην Ελλάδα, αφού με τους νόμους Παπακωνσταντίνου, ΠΡΕΠΕΙ οι ιδιοκτήτες του να αποδείξουν πως το απέκτησαν.
    Όταν η ντροπολογία ήλθε στη βουλή, οι πάντες επαναστάτησαν από όλες τις πτέρυγες των κομμάτων ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, που προφανώς ‘’εν συνεννοήσει ’’ με τον Αντώνη, ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ στη βουλή την ώρα της ψηφοφορίας, δίνοντας έτσι ΓΡΑΠΤΗ απόδειξη στους εφοπλιστές για την τυφλή υπακοή τους, και ‘’ξεπλένοντας’’ το δικό τους μαύρο χρήμα που βρίσκεται στα χέρια των εφοπλιστών, όπως και οι ίδιοι ομολογούν κατ΄ιδίαν.
    Ακολούθησε πανδαιμόνιο και η διαδικασία διακόπηκε άμεσα προκειμένου να κληθεί ο υπουργός δικαιοσύνης και να δώσει τις δέουσες εξηγήσεις, κυρίως όμως να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει εάν αυτός είναι όντως ο εμπνευστής του νοσηρού αποκυήματος.
    Δηλαδή, σε ένα νομοσχέδιο για …βοσκοτόπια, εμφανίζεται μία τροπολογία που επιτρέπει στον διεφθαρμένο πολιτικό, τον έμπορο ναρκωτικών, τον επίορκο τελωνειακό και βεβαίως τον μεγαλοεκδότη, να ξεπλύνει όλο το προϊόν εγκληματικής του δραστηριότητας μέσω “εφοπλιστικών επιχειρήσεων”. Έπειτα, μέσω μίας οποιασδήποτε οφσορ , να επιστρέψει το χρήμα προκειμένου να ενισχύσει την εκδοτική του επιχείρηση, να αγοράσει δημόσια ή ιδιωτική περιουσία, κοινώς να μετατρέψει το μαύρο χρήμα σε πεντακάθαρο.
    Η εξέλιξη αυτή είναι σοβαρότατη, με δεδομένο ότι ο κύριος Αθανασίου σπάνια θα έκανε κάτι ερήμην του πρωθυπουργού. Ειδικά, κάτι τέτοιο. Τι συμβαίνει λοιπόν;
    Αναμένουμε να δούμε την περιποίηση που θα του επιφυλάξουν κατά την εμφάνιση του στην επιτροπή. Αυτό το πράγμα πάντως αποκλείεται να περάσει, καθώς όποιος το ψηφίσει θα φέρει πάντα την ρετσινιά του εγκληματία.
    ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΠΡΑΞΕ ΟΤΙ ΕΠΡΑΞΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ . ΔΗΛΑΔΗ ,ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ!!!
    ΚΑΙ ΤΟΛΜΑ Η ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΚΤΙΑ ΑΛΗΤΕΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλληλοκλέβονται και μεταξύ τους.
    Παρόλο που ο Γιώργος Πατέλης πυρηνάρχης Νικαιας και η σύζυγός του είναι άνεργοι και το μοναδικό εισόδημα που έχουν είναι η σύνταξη της μητέρας του, ζουν σε μεγάλο άνετο σπίτι στην Νίκαια. Πληρώνει φως νερό τηλέφωνο, κοινόχρηστα ζει αξιοπρεπέστατα και υπερηφανεύεται ότι έδινε κάθε μέρα στο παιδί του 15 ευρώ. Αν είσαι άνεργος από κάπου πρέπει να τα βγάζεις αυτά».
    Το εθνικιστικό κόμμα ωστόσο φαίνεται πως εκμεταλλεύεται και τους ίδιους τους Έλληνες καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενα του πρώην μέλους της Χρυσής Αυγής: «Μάζευαν λεφτά για κάποιον συνάνθρωπο που είχε πρόβλημα και τα έβαζαν στην τσέπη τους. Έλεγαν 40 ευρώ μάζεψα και από την καταμέτρηση που γινόταν στον Κλειστό Πυρήνα μαθαίναμε ότι είχανε μαζευτεί 300 ευρώ που τα έβαζαν στην τσέπη τους. Και πλήρωναν τα κοινόχρηστα των σπιτιών τους και έκαναν μία ζωή αξιοπρεπέστατη.
    Συνεχίζει δε λέγοντας πως για όλα τα παραπάνω έχει γνώση και ο Γιάννης Λαγός που έχει το γενικό πρόσταγμα για όλες τις ΤΟ της περιοχής, καθώς όπως λέει με τις πλάτες του γίνονταν όλα αυτά, ενώ όσοι τόλμησαν να μιλήσουν, ξυλοκοπήθηκαν άγρια. «Τους έβγαζαν ψεύτες, απείθαρχους, και μετά τους διέγραφαν».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΟΙ ΧΡΥΣΟΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ
    Τέλος τι να πείς, για την ΣΥΜΜΟΡΙΑ των Χρυσοδολοφόνων, τον στρατό εσωτερικής κατοχής και προστασίας του Αντώνη? Πόσους έσφαξαν? Πόσους εξαφάνισαν? Πόσους ΛΗΣΤΕΨΑΝ? Πόσους τρομοκράτησαν και πόσο η παρουσία τους ΠΡΟΣΕΒΑΛΛΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και την πολιτιστική της κληρονομιά?
    *Ποιοι και ΠΩΣ τους ‘’δημιούργησαν’’ και τους χρηματοδοτούν? Τι λόγο ύπαρξης είχε και έχει, η εσωτερική ΚΟΠΡΟΣ της δεξιάς να αναδυθεί από τον πάτο του δεξιοφασιστικού ΒΟΥΡΚΟΥ και να μολύνει με την παρουσία της και την ΒΡΩΜΑ της την Ελληνική μας Ιστορία και Πολιτισμό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή