ΑΝ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΑΤΕ ΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ.




Στην Σύρο η πιο μεγάλη Ελληνική σημαία που είναι 27mX60m και είναι πάνω από 1000 τετραγωνικά μέτρα.
Δεν διεκδικούμε καμία πρωτιά, μόνο να περάσουμε δύο μηνύματα θέλουμε..
Σε κάθε πιλότο της τουρκικής αεροπορίας ότι εδώ υπάρχουν έλληνες με ψυχή και δεν είμαστε σαν τους «νενέκους» πους μας κυβερνούν.

Και στους δικούς μας που διαχειρίζονται ακόμη τις ζωές μας ότι όσο υπάρχει ακόμη μέσα μας το τρίπτυχο Πατρίδα – Θρησκεία – Οικογένεια, καλά θα κάνουν να είναι προσεκτικοί, γιατί κανένας προδότης της πατρίδας του δεν είχε καλό τέλος.
Η πρόταση που είναι γραμμένη στην τουρκική γλώσσα λέει ότι: ΑΝ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΑΤΕ ΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ.


Y.Γ. Κάθε ημέρα που περνάει η αγανάκτηση και η πίκρα μας για την συνεχόμενο διασυρμό της πατρίδας μας ολοένα και μεγαλώνει, και τα όρια μας ξαφνικά θα τελειώσουν με απρόβλεπτες συνέπειες.
cyclades24.gr
hellasforce.com
http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/09/blog-post_817.html

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Αγαπητοί μου ‘’ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ-ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ"και λοιποί εγκεφαλοκαμένοι!
    Αλήθεια ποιοι είναι ‘’αυτοί’ οι αυτοαποκαλούμενοι ..Έλληνες που μας έχουν ζαλίσει τα αρ@@@@δια και από πότε διεκδικούν την μοναδικότητα της Ελληνικής ιδιότητας και πραγματικότητας? Ποιοι πουλημένοι χαφιέδες του παρακράτους, πληρωμένοι αντάρτες –φονιάδες του ΣΟΡΟΣ, καταστρέφουν, φθείρουν και διαφθείρουν κάθε τι Ελληνικό, κάθε τι πανανθρώπινο?
    Κουτοπόνηρε KAI ΑΘΕΕ ΧΡΥΣΑΛΗΤΗ, όσο αγράμματος κι αν είσαι γόνε αγνώστων στοιχείων και DNA, τόσο δηλητήριο και καταστροφή είσαι εναντίον της Ελλάδας που σε φιλοξενεί και σε ανέχεται. Αφελή, ξενομερίτη, αγενή ανθέλληνα, έρχεσαι εσύ πιστεύοντας ότι με αυτές τις βλακείες που γράφετε θα "πείσετε" κάποιους να έλθουν και να κάνουν..παρέα με τους Παναγιώταρους ; Μιλάτε για Ελλάδα και Χριστιανισμό ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΑΘΕΟΙ, ΟΙ ΝΕΚΡΟΦΙΛΟΙ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΘΥΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ‘’ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ’’ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΣΑΣ?
    Μιλάτε για Θρησκεία εσείς πίνετε αίμα, σφάζετε κόσμο, εκβιάζετε, καίτε, πουλάτε ‘’προστασία’’ και νταβατζιλίκι σε κάθε αδύναμη και απροστάτευτη ύπαρξη;
    Μέχρι χθές !!! κάνατε θυσίες και προσφορές στον Σατανά και στον… Απόλλωνα, πότε ‘’αλλαξοπιστήσατε’’ και γίνατε Χριστιανοί; Γιατί ΟΛΗ η εκκλησία σας έχει απορρίψει και καταδικάσει, και μόνο ο..παπαχωροφύλακας σας ‘’θυμάται’’ αφού μαζί θητεύσατε στον κολαστήριο της Νέας Ιωνίας;
    Τι μπορείτε να δώσετε Εσείς στην Ελλάδα; Εξυπνάδα; Χρήμα; Ειδικευμένους επιστήμονες και τεχνικούς ; Τι μπορείτε να προσφέρετε; Αίμα και καυγάδες με αριστερούς και μετανάστες;
    ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΧΑΣΜΟ ΚΑΙ ΝΕΟ ΕΜΦΥΛΙΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή