ΗΡΟΔΟΤΟΣ: ΤΙΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΤΙΣ ΕΚΤΙΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ!!!


Ο Ηρόδοτος για τις πυραμίδες. Λέει ποιοι τις έχτισαν...


O Ηρόδοτος αναφερόμενος στον λαβύρινθο της Αιγύπτου λέει οτι τις πυραμίδες τς εκτισαν Ελληνες αρχιτέκτονες!!!!!

« ... .....Ετσι λοιπον κατασκευάσαν τον λαβύρινθο, λίγο πιο πάνω απο την λίμνη Moeris, κοντα στην πόλη που καλειται πόλη των κροκοδείλων.
Τον είδα ο ίδιος και έμεινα κατάπληκτος.

Ήταν μιά εντυπωσιακή Αρχιτεκτονική εργασία καί σίγουρα ξοδεύτηκαν πολύ περισσότερα χρήματα από ότι στις πυραμίδες και στα άλλα θαυμαστά κτίρια.
Ο ναός της Εφέσου, ο ναός της Σάμου καθώς και οι μεγάλες πυραμίδες, όλα είναι έργα των Ελλήνων, είναι σίγουρα πολύ καταπληκτικές κατασκευές, αλλά ο λαβύρινθος τα ξεπερνά όλα ...»

(Εδώ έχουμε μία σαφή δήλωση από τον Ηρόδοτο ότι τις πυραμίδες τις έκτισαν Έλληνες αρχιτέκτονες και αυτό είναι το πιο αξιοπρόσεκτο.)
Σχόλιο:Αυτό είναι μια ακόμη απάντηση στους Χριστιανούς απολογητές οι οποίοι κατηγορούν τους προγόνους μας ότι τα έκλεψαν όλα από τους ....Αιγύπτιους!!Να προσθέσω ότι όταν ο Φαραώ ζήτησε να μετρήσουν το ύψος των πυραμίδων οι Αιγύπτιοι σήκωσαν τα χέρια ψηλά!!Την λύση την έδωσε ο Θαλής ο Μιλήσιος που τους είπε να μετρήσουν την σκιά της πυραμίδας!!Αυτά όλα τα κρύβουν απο τους Έλληνες για να μην μάθουν το ένδοξο παρελθόν τους!!Απολλώνιος
Δαρίβας Παναγιώτης
filonoi.gr
thesecretrealtruth
http://apollonios.pblogs.gr/2014/07/hrodotos-tis-pyramides-sthn-aigypto-tis-ektisan-ellhnes-arhitekt.html#.U9lcYYaxOno.facebook

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια