ΣΑΜΑΡΙΣΤΑΝ! Κατρακύλα μισθών χωρίς σταματημό, αφανισμός ΕΛΛΗΝΩΝ!





Την κατηφόρα έχει πάρει ο μέσος μισθός στην Ελλάδα. Πλέον έχει υποχωρήσει στα 817 ευρώ, αν υπολογιστούν οι φόροι εισοδήματος και οι ασφαλιστικές εισφορές, ενώ τέσσερις στους 10 στο ιδιωτικό τομέα αμείβονται με λιγότερα από 750 ευρώ μεικτά, δηλαδή περίπου 630 ευρώ «καθαρά».



Μετά από τις μέσες αποδοχές των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα, οι μισθοί τείνουν να γίνουν χαμηλότεροι ακόμη και από τις μέσες απολαβές των συνταξιούχων, κάτι που βέβαια έχει επιπτώσεις και στο ΙΚΑ.


Από τις αναλυτικές περιοδικές δηλώσεις που υποβάλλουν οι επιχειρήσεις στο Ταμείο, στοιχεία που δημοσιεύει η καθεστωτική εφημερίδα «Καθημερινή», σκιαγραφείται με ακρίβεια η πορεία των μισθών στην Ελλάδα.


Συγκεκριμένα, το 39,3% των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα (629.895 εργαζόμενοι) αμείβονται με λιγότερα από 750 ευρώ τον μήνα. Το αντίστοιχο ποσοστό για το 2012 ήταν 31,1% (440.423 εργαζόμενοι) και για το 2011 μόλις 20,5% (306.861 εργαζόμενοι). Οι απολαβές αυτές είναι μεικτές.


Αν υπολογιστούν οι φόροι και οι ασφαλιστικές εισφορές, προκύπτει ότι οι τέσσερις στους δέκα εισέπρατταν καθαρά στην τσέπη τους στο τέλος του 2013 λιγότερα από 630 ευρώ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη κατανομή αφορά μόνο τις κοινές επιχειρήσεις και όχι τον κλάδο της οικοδομής όπου οι μέσες μηνιαίες αμοιβές είναι ακόμη χαμηλότερες επηρεάζοντας τις κατανομές αναλόγως, όπως μπορεί κανείς εύλογα να αντιληφθεί. Παράλληλα, εκτοξεύτηκε στο 33% το ποσοστό των εργαζομένων που έχουν απολαβές χαμηλότερες από εκείνες του ανειδίκευτου εργάτη.


Ακόμη, οι μέσες αποδοχές των εργαζομένων από 1.267 ευρώ στο τέλος του 2009 έπεσαν στο τέλος του 2013 στα 1.037 ευρώ. Οι καθαρές αποδοχές υποχώρησαν από τα 1.014 στα 817 ευρώ. Από την άλλη, αυξήθηκαν σημαντικά μέσα στο 2013, τα στελέχη με μεικτές αμοιβές άνω των 4.000 ευρώ τον μήνα και πλέον είναι 47.656 άτομα. Όσο για τους έχοντες απολαβές άνω των 10.000 ευρώ, αυξήθηκαν και αυτοί από 4.747 άτομα στο τέλος του 2012 στα 6.277 άτομα στο τέλος του 2013.


Προβληματισμό όμως προκαλεί και το στοιχείο για τη μερική απασχόληση, καθώς με αυτό το καθεστώς εργάζονται ένας στους τέσσερις ασφαλισμένους στο ΙΚΑ. Μέσα σε μόλις δύο χρόνια, ο αριθμός των μερικώς απασχολουμένων –και αμειβομένων με λιγότερα από 440 ευρώ μεικτά κατά μέσον όρο (ή 370 ευρώ καθαρά)– αυξήθηκε κατά 41,76%, όπως προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία του Ιδρύματος Κοινωνικής Ασφάλισης. ΧΑ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! : Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΤΕΝΑΖΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ «ΕΛΛΑΔΑ» ΓΛΕΝΤΑΕΙ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΑΤΗ ΤΡΑΒΕΣΤΙ




Στην εφορία πλέον η πληρωμή του "χαρατσιού" για 400.000 πολίτες που δεν μπόρεσαν να το πληρώσουν στη ΔΕΗ

Αντιμέτωποι με την εφορία θα βρεθούν σύντομα περίπου 400.000 ιδιοκτήτες ακινήτων, οι οποίοι δεν κατέβαλαν το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στο Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ακινήτων (ΕΕΤΑ) για το 2013.

Ήδη, η ΔΕΗ έχει αποστείλει στις κατά τόπους ΔΟΥ τις σχετικές λίστες, μετά τη λήξη της προθεσμίας που είχε δοθεί στους ιδιοκτήτες, προκειμένου να πληρώσουν το «χαράτσι». Πλέον, το έργο της είσπραξης των χρημάτων αυτών περνάει στην Εφορία, μαζί με τις προσαυξήσεις που προβλέπονται ανάλογα με τον χρόνο καθυστέρησης.

Προκειμένου να αποφευχθούν παρεξήγησεις αναφορικά με ανεξόφλητους λογαριασμούς, οι οποίοι εμπεριέχουν τμήμα από το «χαράτσι», η ΔΕΗ προχώρησε σε σχετική ανακοίνωση. Ειδικότερα:

Όποιος καταναλωτής εξοφλήσει μετά την 25η Ιουλίου 2014 λογαριασμό που έχει λήξει, τυχόν ανεξόφλητο ποσό ΕΕΤΑ το οποίο περιλαμβάνεται σε αυτόν, δεν θα αποτελεί πλέον οφειλή στη ΔΕΗ, καθώς αυτό θα έχει μεταφερθεί στην Εφορία. Το ποσό αυτό δεν θα χαθεί, καθώς θα πιστωθεί στον αμέσως επόμενο λογαριασμό που θα εκδοθεί από τον Αύγουστο 2014 και μετά. Το πιστωτικό ποσό θα εμφανίζεται διακριτά στον λογαριασμό αυτό και πιο συγκεκριμένα με το λεκτικό «ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΕΤΑ ΔΟΥ».

Αν από την παραπάνω πίστωση προκύψει επιστροφή ποσού για τον πελάτη και επιθυμεί την άμεση καταβολή του, τότε μπορεί να μεταβεί σε οποιοδήποτε κατάστημα της ΔΕΗ, προσκομίζοντας ένα πρόσφατο λογαριασμό και την αστυνομική του ταυτότητα, ο ίδιος ή εξουσιοδοτημένο από αυτόν άτομο. Για τη διευκόλυνσή τους οι ανωτέρω πελάτες -πριν από τη μετάβασή τους σε κατάστημα της ΔΕΗ- είναι προτιμότερο να έχουν σχετική ενημέρωση για το συγκεκριμένο θέμα, καλώντας στο 11770.

Το 2013 ήταν η τελευταία χρόνια που εισπράχθηκε το τέλος ακινήτων μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, καθώς από φέτος εφαρμόζεται ο Ενιαίος Φόρος Ιδιοκτησίας Ακινήτων. Ο ΕΝΦΙΑ θα αρχίσει να πληρώνεται από τα τέλη Αυγούστου και σε πέντε δόσεις χωρίς καμιά εμπλοκή της ΔΕΗ. Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΜΕΤΡΑ 5,7 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΜΙΣΘΩΝ – ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

Η Bundesbank λέει «ναι» στις αυξήσεις μισθών στη Γερμανία σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα στο περιοδικό Der Spiegel. Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα υποστηρίζει τη θέση της Bundesbank, του ομοσπονδιακού κεντρικού πιστωτικού ιδρύματος της Γερμανίας, ότι οι μισθοί πρέπει να αυξηθούν περισσότερο στη χώρα αυτή, δήλωσε ο επικεφαλής οικονομολόγος της Πέτερ Πρετ.
Οι συμφωνίες για την διατήρηση των μισθών σε χαμηλά επίπεδα ήταν απαραίτητες σε ορισμένα από τα κράτη-μέλη της ευρωζώνης (ΌΠΩΣ ΕΜΕΙΣ) για να τονωθεί η ανταγωνιστικότητά τους, επισήμανε ο Πρετ, σύμφωνα με το περιοδικό. Αντιθέτως, σε χώρες όπως η Γερμανία, όπου «ο πληθωρισμός είναι χαμηλός και η αγορά εργασίας βρίσκεται σε καλή κατάσταση», οι μεγαλύτερες αυξήσεις μισθών είναι προσήκουσες, πρόσθεσε…

Το αστείο είναι πως οι αυξήσεις στην Γερμανία γίνονται υπό τον φόβο “αποπληθωρισμού στην Ευρώπη” (Αποπληθωρισμός είναι η κατάσταση στην οποία ο μέσος όρος των τιμών των προϊόντων και υπηρεσιών, αντί για να ανεβαίνουν κάθε χρόνο, αυτά πέφτουν. Δηλαδή στον αποπληθωρισμό, έχουμε αρνητικό πρόσημο. Αυτό συμβαίνει συνέχεια με αποτέλεσμα η οικονομία να υποβαθμίζεται – λιγότερες πωλήσεις σε πιο χαμηλές τιμές, άρα: λιγότερα έσοδα και για το κράτος, μείωση μισθών, απολύσεις, κλπ κλπ.

Το υψηλότερο ποσοστό αποπληθωρισμού στην Ε.Ε. εμφάνισε η Ελλάδα τον Απρίλιο, καθώς ο δείκτης τιμών καταναλωτή υποχώρησε κατά 1,6%, έναντι πτώσης 1,3% που καταγράφηκε στη Βουλγαρία και πτώσης 0,4% στην Κύπρο, ΆΡΑ σε εμάς θα έπρεπε να γίνουν ΑΜΕΣΑ ραγδαίες αυξήσεις στους μισθούς.

Εμάς όμως η μοίρα μας είναι δεμένη με μέτρα, ξανά μέτρα και πάλι μέτρα… Μέτρα που παίρνει η γερμανία που αυξάνει τους μισθούς… Ε


ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΠΙΖΝΑ ΟΙ “ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ”. ΩΡΑΙΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ, ΚΑΜΜΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ “ΜΠΙΖΝΑΔΟΡΟ ΔΗΜΑΡΧΟ”;

Στημένες μελέτες και κοινοτικά προγράμματα εκατομμυρίων ευρώ από το ΕΣΠΑ αφορά το μεγάλο κόλπο στο οποίο εμπλέκονται δημοτικές επιχειρήσεις ύδρευσης και αποχέτευσης που ανήκουν στις 131 εταιρείες “φαντάσματα” των δήμων.

Μετά τις καταγγελίες για παράνομες προσλήψεις και για κακοδιαχείριση στις δημοτικές επιχειρήσεις, το σκάνδαλο με τις μελέτες και τα έργα που αφορούσαν τον τηλεχειρισμό συστημάτων ύδρευσης και αποχέτευσης έρχεται να ενισχύσει τις υποψίες για λόγους για τους οποίους αρνούνται να απογραφούν οι συγκεκριμένες επιχειρήσεις του ΟΤΑ. Τα πορίσματα-φωτιά των κλιμακίων του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης για το μεγάλο κόλπο με τα συστήματα τηλεχειρισμού ύδρευσης που προμηθεύονταν οι δημοτικές επιχειρήσεις κινητοποίησαν τις εισαγγελικές αρχές, οι οποίες ερευνούν την υπόθεση και σε αρκετές περιπτώσεις έχει ξεκινήσει η δικαστική διαδικασία.
Κακοδιαχείριση. Υψηλόβαθμα στελέχη της δημόσιας δίοικησης αναφέρουν ότι ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο αποφεύγουν την απογραφή οι συγκεκριμένες εταιρείες είναι η κακοδιαχείριση σε κοινοτικά προγράμματα, το ύψος των αμοιβών των εργαζομένων που υπερβαίνει τις αποδοχές του Ενιαίου Μισθολογίου, αλλά και η νομιμότητα των προσλήψεων του προσωπικού.
Το σκάνδαλο που αφορά τον τηλεχειρισμό συστημάτων ύδρευσης έχει πρωταγωνιστή υπάλληλο του υπουργείου Ανάπτυξης, 15 ΔΕΥΑ εκ των οποίων οι τέσσερις (Καβάλα, Άρτα, Χαλκίδα και Χανιά) δεν έχουν απογραφεί στη βάση δεδομένων του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και ελέγχονται από τις εισαγγελικές και δικαστικές αρχές για τη νομιμότητα των αναθέσεων των μελετών, αλλά και των έργων που κοστίζουν εκατομμύρια ευρώ.
Πέτρα του σκανδάλου στο μεγάλο κόλπο με τα τηλεσυστήματα ύδρευσης είναι ο προϊστάμενος στην Ειδική Υπηρεσία Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος του υπουργείου Ανάπτυξης, ο οποίος «προμήθευε» μελέτες για έργα τηλεχειρισμού των συστημάτων σε 15 δημοτικές επιχειρήσεις ύδρευσης και αποχέτευσης και τέσσερις δήμους ανά την επικράτεια την τελευταία δεκαετία, προβάλλοντας τη θέση του στο υπουργείο Ανάπτυξης, από την οποία ελέγχεται, εάν εξασφάλιζε ή επιτάχυνε τη διαδικασία χρηματοδότησης των έργων. Ε

Κάντε κλικ για μεγέθυνση:








ΤΣΙΡΚΟ Η ΕΛΛΑΣ! Η ΚΟΝ-ΤΣΙΤΑ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΤΑ ΑΛΜΠΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΕ ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ!


Ευκαιρία για γλέντια αρπαχτής βρίσκουν εν μέσω θερινής ραστώνης διάφοροι συλλόγοι και οργανώσεις που πίσω απο το ονομαστικό πρόθεμα “πολιτιστικοί” στήνουν φιέστες και εμποροπανήγυρεις στο όνομα του “πολιτισμού”. Φαιδρά καρναβαλίκια “αετονύχηδων” που σκαρφίζονται μπίζνες, εξευτελίζοντας το έθιμο των παραδοσιακών πανηγυριών με παρακμιακές εμποροπανήγυρεις άκρατης ασυδοσίας, υπαίθρια μαγειρεία υγειονομικά απαράδεκτων συνθηκών, παράνομες λαχειοφόρες αγορές, λοταρίες και άλλες έκνομες δραστηριότητες.
Κάπως έτσι τα ανεξέλεγκτα αυτά συμπόσια της παρακμής αυξάνονται και πληθύνονται τα τελευταία χρόνια καθώς και τα σκαρφίσματα για αρπαχτές γλεντόμπιζνες. Έτσι μετά τη “γιορτή του ψαροκέφαλου”, του “μπαφοκέφαλου” και του… “πονοκέφαλου” μάλλον ήρθε και η γιορτή του “τηγανοκέφαλου” !
Είναι γεγονός πως η Ελληνική κρίση διατηρεί σίγουρα την εντοπιότητα της, αφού προφανώς και δεν υπάρχει αλλη λογική εξήγηση στο Αλβανικό τσιμπούσι που -υπο περίεργες συνθήκες- στήθηκε στο χωριό Σιναράδες της Κέρκυρας με υψηλούς μάλιστα προσκεκλημένους λαϊκούς βάρδους (!) εκ της Αλβανίας.


Η υπόθεση όμως δεν σταματά εκεί και σίγουρα παίρνει άλλες πολύ σοβαρότερες διαστάσεις, αφού οι διοργανωτές της Αλβανικής φιέστας εκμεταλλευόμενοι το κράτος αρωγό τον “κατατρεγμένων” μεταναστών σκέφτηκαν πως ευκαιρία είναι να γλιτώσουν και τα έξοδα ενοικίασης κάποιου χώρου “φορτώνοντας κι αυτά στην πλάτη” του Έλληνα φορολογούμενου.


Γιατί μόνο έτσι μπορεί ερμηνευτεί η διαφημιστική καμπάνια-αφισοκόλληση που έφθασε να “κοσμεί” μέχρι και το κέντρο της πόλη της Κέρκυρας, τυπωμένη αποκλειστικά στην Αλβανική γλώσσα, η οποία προσκαλεί “παράτυπους” και παρα”τυπωμένους” μετανάστες να μεταβούν στο Αλβανικό τσιμπούσι που λαμβάνει χώρα στο … ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ (!) Σιναράδων Κέρκυρας.


Κι επειδή, καλό το γλέντι αλλα να μείνει και κάτι στο “μαγαζί”… Η Αλβανική φιέστα φαίνεται πως έχει επιβάλλει και ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΕΙΣΟΔΟΥ 5 ευρώ στο Δημοτικό Σχολείο Σιναράδων (όπως αναφέρει η αφίσα).


Αξίζει να σημειωθεί πως στο χώρο διεξήχθη και λαχειοφόρος αγορά με διάφορα δώρα που κληρώθηκαν κοντά στο τέλος της εκδήλωσης, ενώ πηγές αναφέρουν πως όλα τα πόστα εσόδων (μπάγκοι υπαίθριου εμπορίου, υπαίθριες ψησταριές-αναψυκτήρια κτλπ) εντός του “συναυλιακού χώρου” που πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση εδόθησαν σε “απ’ευθείας ανάθεση” αποκλειστικά σε “κατατρεγμένους” Αλβανούς.


Δεδομένου οτι υπεύθυνοι για την αδειοδότηση υπαίθριων εκδηλώσεων-συναυλιών βάση νόμου είναι η Τοπική Αυτοδιοίκηση σε συνεργασία με την Περιφέρεια και υπο την αιγίδα των Υγειονομικών Αρχών (μέτρα πυρασφάλειας υπαίθριων εκδηλώσεων κ.τ.λ) και την εποπτεία της Αστυνομίας, προκύπτει μείζον ζήτημα για το υπο ποίες συνθήκες και σε ποιούς εδόθη (εάν εδόθη) αδειοδότηση για την διοργάνωση της εν λόγω εκδήλωσης.


Διότι ισχύουσα νομοθεσία απαγορεύει ρητά συναυλιακές εκδηλώσεις με πώληση ή διανομή αλκοολούχων ποτών (ως υπαίθρια κέντρα διασκέδασης) σε ακτίνα τουλάχιστον 300 μέτρα μακριά ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ σχολείων.


Όσον αφορά τόσο το εισιτήριο εισόδου όσο και τα υπόλοιπα πιθανά φορολογικά αδικήματα που προκύπτουν απο κουπόνια λαχειοφόρου αγοράς, ταμειακές μηχανές στις επαγγελματικές δραστηριότητες εντός συναυλιακών χώρων υποθέτουμε πως τίποτα δεν ελέγχθηκε, αφού στην Ελλάδα των μνημονίων και των πολιτικών κρατουμένων ο … “συνήθης ύποπτος” φορολογούμενος και καταδιωκόμενος είναι
μόνο ο Έλληνας. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ


ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ: ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ! ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΟΑΕΕ – ΑΝ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ – ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ


SUCCESS STORY KAI TA MYAΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ: Καταρρέει ο ΟΑΕΕ


Ένας στους δύο ελεύθερους επαγγελματίες αδυνατεί να πληρώσει τις εισφορές του, δεν έχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και απειλείται με κατάσχεση. Την ίδια ώρα ο ΟΑΕΕ, το Ταμείο όλων των ελεύθερων επαγγελματιών, καταρρέει υπό το βάρος των μεγάλων ελλειμμάτων και είναι αμφίβολο αν θα μπορεί να καταβάλλει συντάξεις στο μέλλον.


Στο αδιέξοδο αυτό είναι εγκλωβισμένοι 370.000 ελεύθεροι επαγγελματίες που έχουν σταματήσει να πληρώνουν τις εισφορές τους αλλά και το ασφαλιστικό ταμείο τους το οποίο εκτιμάται ότι φέτος θα έχει μαύρη τρύπα 720 εκατ. ευρώ. Χαρακτηριστικό είναι, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ ότι το σύνολο των απλήρωτων εισφορών προς το Ταμείο φθάνει τα 7, 4 δισ. ευρώ – το 80% αυτών προέρχεται από μικροοφειλέτες που χρωστούν έως 10.000 ευρώ.


Κύκλοι των ασφαλιστικών ταμείων εκφράζουν την ανησυχία τους για την οικονομική κατάσταση του ΟΑΕΕ και προειδοποιούν για ακόμη χειρότερες ημέρες από τον Σεπτέμβριο κα μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που να απειλείται η ομαλή καταβολή των συντάξεων. “Η πληρωμή των 265 εκατ. ευρώ τον μήνα σε συντάξεις του ΟΑΕΕ από τον Σεπτέμβρη και μετά θα είναι ένας γρίφος” διαπιστώνει ο πρόεδρος της ΠΟΠΟΚΠ, Θανάσης Καπωτάς.


Ούτε η ρύθμιση οφειλών έχει συμβάλλει στην αύξηση των εσόδων του ΟΑΕΕ. Όχι μόνο λόγω της χαμηλής ανταπόκρισης από τους ασφαλισμένους αλλά και γιατί ένα μεγάλο ποσοστό (40%) από όσους εντάχθηκαν αναγκάστηκε να διακόψει τις πληρωμές μετά την καταβολή των πρώτων δόσεων, χάνοντας το δικαίωμα στην περίθαλψη. Εκτιμάται ότι το σύνολο των επαγγελματιών, μαζί με τα μέλη των οικογενειών τους που έχουν χάσει την ιατροφαρμακευτική κάλυψη από το Ταμείο ανέρχονται σε 1 εκατομμύριο άτομα.


Αυτό κι αν είναι SUCCESS STORY… Ε


Υ.Γ. Εκεί στο Μαξίμου έχετε καμμία ιδέα που πάμε; Η ξέρετε αλλά δεν μας το λέτε;

Χάος στον «Ελεύθερο Τύπο», εφιαλτική η κατάσταση στην έντυπη «ναυαρχίδα» της ΝΔ





Δεν χρειάστηκε παρά να περάσουν μόλις λίγες ημέρες, προκειμένου να εκτεθεί πλήρως η έντυπη «ναυαρχίδα» της ΝΔ, ο «Ελεύθερος Τύπος».
Ενώ, εξυπηρετώντας τα μικροκομματικά συμφέροντα του Μεγάρου Μαξίμου, είχε δημοσιεύσει ένα κείμενο, το οποίο υποτίθεται πως περιέγραφε τα οικονομικά «ζόρια» της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, η πραγματικότητα σε καθημερινή βάση δείχνει ότι αν κάποιος βρίσκεται σε οικτρή οικονομική κατάσταση, αυτή είναι η συγκεκριμένη εφημερίδα.
Όπως αναφέρει κυριακάτικο δημοσίευμα, οι δύο συνεκδότες του «Ελεύθερου Τύπου» αποφάσισαν να διαλύσουν την εταιρεία, με αποτέλεσμα να μην μπορεί κανείς να πληρώσει τους εργαζομένους, αφού δεν υπάρχει διοίκηση και πρέπει να διοριστεί νέα από το Πρωτοδικείο. Οι δύο πλευρές αντάλλαξαν εξώδικα και όπως καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε η κατάσταση είναι χαοτική στην πιο σημαντική έντυπη υποστήριξη της ΝΔ.
Ήδη, ο «Ελεύθερος Τύπος» χρωστάει έναν μισθό στους εργαζομένους του, καθώς και τα δεδουλευμένα του 2013 από κυριακάτικα, άδειες και επιδόματα. Με απλά λόγια, αν δεν βρεθεί ένας «λεφτάς» να αναλάβει την εφημερίδα ή αν η ΝΔ δεν βρει κάποιον τρόπο να κρατήσει στην ζωή την άτυπη κομματική της εφημερίδα, τότε το «λουκέτο» αποτελεί μονόδρομο για τον «Ελεύθερο Τύπο».
Ίσως, μάλιστα, το «λουκέτο» να είναι τόσο κοντά, ώστε να μην προλάβει η εν λόγω φυλλάδα να κάνει νέο «αποκαλυπτικό» ρεπορτάζ για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ… Όπως όλες οι σοφίες που περιέχουν οι αλάνθαστες Λαϊκές ρήσεις, έτσι και αυτή που λέει «όποιος σκάβει τον λάκκο του άλλου πέφτει ο ίδιος μέσα» περιέχει το δικό της πικρόχολο μήνυμα στην περίπτωση του «Ελεύθερου Τύπου». Γιώργος Μάστορας


ΟΤΑΝ Ο ΕΚΧΥΔΑΙΣΜΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ “ΣΥΝΑΥΛΙΑ”, ΚΟΣΤΙΖΕΙ 450 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΙΣΤΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ “ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΥΣ”






Πριν μπερδευτείτε και αναρωτηθείτε: “μα γιατί ο Εθνικισμός” ασχολείται με μια συναυλία, θα σας πούμε πως ο λόγος για τον οποίο η συναυλία της Μυκόνου μας αφορά, είναι γιατί αποκαλύπτει την πραγματικότητα της Ελλάδας τους Μνημονίου. Το γεγονός ότι βρέθηκαν αρκετοί να δώσουν 450, 250 και 100 ευρώ για τη συναυλία, δείχνει ότι δεν πτωχεύσαμε όλοι μαζί, όπως ακριβώς και τα προηγούμενα χρόνια δεν τα φάγαμε όλοι μαζί. Στην Ελλάδα του 2014 λεφτά υπάρχουν, απλά δεν υπάρχουν για όλους, ούτε καν για αρκετούς. Υπάρχουν όμως για λίγους διαπλεκόμενους με κανάλια και μεγαλοεργολάβους… Και αυτοί οι λίγοι δεν το κρύβουν ότι τα έχουν· το διαλαλούν…


Και είναι όλοι εκείνοι που πρωτοστατούν από τηλεοράσεως εδώ και πολλά χρόνια, στον εκφυλισμό και την διαπόμπευση κάθε έννοιας δικαίου – πολιτισμού – αξιοπρέπειας, ονομάζοντας “ελευθερία” την αναρχία, την έλλειψη σεβασμού, την μπαχαλοποίηση.
Πρωτοστατούν στον εκχυδαϊσμό της χώρας, αναδεικνύουν την αποχαύνωση καθιερώνοντάς την ως “τρόπο ζωής”, εξυψώνουν τη λιγουριά και τη λαμογιά ως ύψιστα ιδανικά. Και συνεχίζουν…Αποθεώνοντας την ξεφτίλα του μαντράχαλου με το μούσι και παράλληλα την ξεφτίλα όλου του σάπιου συστήματος που χρόνια τώρα υπηρετούν σαν πιστά στρατιωτάκια…


Κύριε Χαρδούβαλη, ιδού πεδίο δόξης λαμπρό… Αν κάποιος έχει 450 ευρώ για ένα βράδυ στην Μύκονο,σε τι ελέγχους έχει υποβληθεί; Επίσης, ενδιαφέρον θα έχει να μάθουμε αν όλα σε αυτό το έκτρωμα ήταν σωστά… (Τιμολόγια – δαπάνες – δηλώσεις των καλλιτεχνών στην εφορία κλπ).


Κατανονούμε βεβαίως πως εσάς κάτι τέτοιες “συναυλίες” σας συμφέρουν…. Παρουσιάζεται μια άλλη Ελλάδα, που “έχει λίπος” ακόμη…


Όμως τα μέτρα τα παίρνετε για εμάς… Που δεν έχουμε πια τίποτα… Ε


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! : Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΤΕΝΑΖΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ «ΕΛΛΑΔΑ» ΓΛΕΝΤΑΕΙ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΑΤΗ ΤΡΑΒΕΣΤΙ


ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ – Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ!


Η πρώτη αντίδραση της οικογένειας Μητσοτάκη για το ρίξιμο της Ντόρας από τον φον Αντωνάκη, ήρθε από τον… φέρελπι νέο της ΔΗΜΑΡ Ανδρέα Παπαδόπουλο, «σύντροφο» της Αλεξίας Μπακογιάννη και μέλλοντος γαμπρού του μητσοτακέϊκου: «Άμα είσαι “κύριος τίποτα” έως και επίτροπος γίνεσαι σε αυτή τη χώρα», έγραψε για τον Αβραμόπουλο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο… γαμπρός, αλλά μετά από λίγο κατέβασε την ανάρτηση. Αυτά βεβαίως είναι μόνο τα… προεόρτια. Διότι αυτοί που ξέρουν τη Ντόρα, επιμένουν πως με τη χθεσινή του απόφαση, ο φον Αντωνάκης υπέγραψε την… καταδίκη του. Βέβαια, κανένας δεν ξέρει μέχρι που μπορεί να φτάσει η θυγατέρα του Μητσοτάκη. Αν θα περιοριστεί σε στρακαστρούκες ή αν θα το πάει το πράμα στα άκρα. Δηλαδή, αν θα πάρει 5-6 βουλευτές μαζί της και ρίξει την κυβέρνηση. Αυτή είναι η μεγάλη ευκαιρία της Ντόρας, για την υστεροφημία της! Να απαλλάξει την Ελλάδα από τη χειρότερη κυβέρνηση στην ιστορία του τόπου! Θα το τολμήσει; Είδομεν Ε





Ενοικιαστές στα σπίτια τους οι Έλληνες με “εντολή Σαμαρά”!


Βρέθηκε η «λύση» για τα «κόκκινα» δάνεια και για τα σπίτια που επαπειλούνται με άμεσες κατασχέσεις από τις τράπεζες. Θυμίζουμε ότι έως τώρα προστατευόταν η πρώτη κατοικία, όμως αντιδρούσαν εντόνως οι τράπεζες, γιατί δεν μπορούσαν να δρέψουν τους καρπούς της αναλγησίας τους, να ανακεφαλαιώνονται από τα λεφτά των πολιτών, αλλά να μην «κουρεύουν» αντίστοιχα τα δάνεια τους. Σε παλαιότερη συζήτηση επί του θέματος μάλιστα ο τότε υφυπουργός Σκορδάς είχε μεμφθεί τον Συναγωνιστή και Πολιτικό Κρατούμενο, Παναγιώτη Ηλιόπουλο, επειδή δήθεν θα χανόταν η «τραπεζική πίστη». Ποια «τραπεζική πίστη», βέβαια, όταν πάντα τον λογαριασμό πληρώνουν οι Έλληνες πολίτες;

Η «λύση» που βρήκε ο Χαρδούβελης ήταν ομολογουμένως πρωτότυπη, αφού θα καταστήσει τους Έλληνες ενοικιαστές στα σπίτια τους. Συγκεκριμένα την κυριότητα του σπιτιού θα παίρνει η τράπεζα, η οποία στην συνέχεια θα το νοικιάζει στον ιδιοκτήτη και έτσι αυτός θα πληρώνει ενοίκιο, αντί δόσης. Θα υπάρχει, μάλιστα, και επιλογή επαναγοράς σε περίπτωση που αλλάξουν τα οικονομικά του πρώην ιδιοκτήτη. Όπως διέδιδαν τα μέσα, το ενοίκιο αυτό θα επιδοτείται εν μέρει από το κράτος.
Εδώ έχουμε ένα πρωτοφανές σκηνικό. Αν μία τράπεζα στην Ελλάδα φαληρίσει, οι Έλληνες πολίτες θα κληθούν να την σώσουν, πληρώνοντας από την τσέπη τους την ανακεφαλαιοποίηση. Τα λεγόμενα «κόκκινα» δάνεια των τραπεζών, όπως και όλα τα δάνεια, δίνονται από τις καταθέσεις των Ελλήνων, δηλαδή τα «χαμένα» λεφτά των «κόκκινων» δανείων, ανήκουν και πάλι σε Έλληνες και τα εμπορεύεται η τράπεζα. Κοινώς η τράπεζα πλουτίζει από το εμπόριο των χρημάτων των πολιτών και άμα κάνει κακή χρήση τους, τότε οι πολίτες καλούνται και πάλι να πληρώσουν την ζημιά.
Τώρα επειδή δεν γίνεται να χάνουν κέρδη οι τράπεζες, ο Χαρδούβελης θα επιδοτεί την δόση που θα πληρώνουν οι κάτοχοι «κόκκινων» δανείων και υπό κατάσχεση σπιτιών, ενώ την κυριότητα θα την έχει η τράπεζα. Δηλαδή, προκειμένου να μην χάσουν λεφτά οι τράπεζες, οι Έλληνες πολίτες θα κληθούν να πληρώσουν την ζημιά μέσα από νέους φόρους. Δηλαδή με μία πολιτική «ντρίπλα», ο Χαρδούβελης μετατόπισε ένα πρόβλημα των τραπεζών και το έκανε πρόβλημα των Ελλήνων, αντί να διατηρήσει την προστασία της πρώτης κατοικίας και να πει, απλά, στους τραπεζίτες ότι «ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος».
Όμως, όπως έχουμε πολλές φορές τονίσει, η χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά φημίζεται στην εξυπηρέτηση ιδιωτικών συμφερόντων, εις βάρος των Ελλήνων. ΧΑ

Η μνημονιακή Χούντα επιδιώκει να στερήσει από τους Έλληνες μέχρι και το ψωμί
Ξεκίνησε η εφαρμογή του νόμου 4254/2014 που επιβάλλει το ζύγισμα του ψωμιού παρουσία του πελάτη και την πώληση του με καθορισμένη την τιμή ανά κιλό. Στόχος του υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας είναι η μείωση της τιμής του ψωμιού, αφού πλέον δεν θα πωλείται με το τεμάχιο.
Από ότι όμως παραδέχεται και ο αρμόδιος υφυπουργός Γ. Γιακουμάτος, οι ευσεβείς πόθοι του δεν φαίνεται να πραγματοποιούνται και μάλλον οι καταναλωτές θα πληρώνουν ακριβότερα τον «άρτον τον επιούσιον». Πώς θα συμβεί αυτό; Η τιμή έως τώρα προσδιοριζόταν με το τεμάχιο και αυτό που αποκαλούνταν «μισόκιλο», ήταν νόμιμα κατ’ ελάχιστο 350 γραμμάρια. Λογικό είναι λοιπόν να αυξηθεί στην ουσία η τιμή κατά κιλό ώστε τα 350 γρ. να κοστίζουν όσο έκανε πριν το μισό κιλό.
Αν πραγματικά το παρεάκι Δένδια - Γιακουμάτου ήθελε να χτυπήσει την ακρίβεια και να μειώσει την τιμή του ψωμιού για τους καταναλωτές, καλά θα έκανε να δει όλα αυτά που ανεβάζουν την τιμή του, αντί να συκοφαντεί, εμμέσως πλην σαφώς, τους αρτοποιούς για απάτη. Το κόστος της ενέργειας και των καυσίμων, τις ασφαλιστικές εισφορές και την υπερφορολόγηση θα ήταν κάποια από αυτά που θα μπορούσε να φροντίσει ο λαλίστατος κύριος υφυπουργός. Είναι προφανές ότι το υπουργείο ελάχιστα ενδιαφέρεται για το αν οι Έλληνες θα μπορούν να πληρώσουν το ψωμί και τα βασικά είδη διατροφής.
Στα χρόνια του σκληρού νεοφιλελευθερισμού και της πλήρους υποταγής στο διεθνές αρπακτικό κεφάλαιο, σημασία δεν έχει ο καταναλωτής, αλλά το κέρδος των πολυεθνικών. Ανελέητο κυνηγητό στο μικροεπαγγελματία της γειτονίας, μέχρι να αναγκαστεί να κλείσει την επιχείρησή του, αντικαθιστώντας τον με την πολυεθνική αλυσίδα. Νόμιμα πλέον τα μεγάλα πολυκαταστήματα έχουν το δικαίωμα να διαθέτουν κατεψυγμένο και αμφιβόλου ποιότητας κατασκεύασμα, που μόνο κατ’ όνομα θα είναι «άρτος».
Είναι δε τόσο απροκάλυπτα εχθρικό το υπουργείο, που ενώ απειλεί και καταδιώκει τους μικροεπαγγελματίες αρτοποιούς, συνηγορεί σε «εξαιρέσεις» έναντι των αλυσίδων. Τελικά ο πραγματικός στόχος δεν είναι απλά η στήριξη κάποιων συμφερόντων, αλλά η ολοκληρωτική υποταγή.
Μια χώρα που δεν θα μπορεί να παράγει απολύτως τίποτα, ούτε καν το καθημερινό ψωμάκι της, θα γίνει έρμαιο της θέλησης των επικυρίαρχων της, καταδικασμένη σε εξαφάνιση. Σ’ αυτά τα σχέδια μοναδικός τους αντίπαλος στέκεται η Χρυσή Αυγή. Το μόνο γνήσιο Λαϊκό Κίνημα, ικανό να ενώσει τους Έλληνες και να τους οδηγήσει στο μέλλον που τους αξίζει.
Οι Έλληνες Εθνικιστές στηρίζουμε την Εθνική Παραγωγή, στηρίζουμε τον Έλληνα Επαγγελματία, λέμε όχι στις ξένες πολυεθνικές και τους υποτακτικούς τους.
Καρανικόλας Χρήστος – Τ.Ο. Θεσσαλονίκης
Έλληνες Γιατροί: Ακατάλληλα φίλτρα αιμοκάθαρσης για τους νεφροπαθείς στο όνομα της εξοικονόμησης πόρων



Κορώνα γράμματα απ’ ότι φαίνεται παίζει το Υπουργείο Υγείας τις ζωές χιλιάδων Ελλήνων νεφροπαθών, καθώς εγκρίνει την προμήθεια ακατάλληλων φίλτρων αιμοκάθαρσης για να εξοικονομήσει ελάχιστα ποσά! Το Υπουργείο Υγείας, μέσω της Επιτροπής Προμηθειών Υγείας (ΕΠΥ), αναιρεί το καθήκον επιλογής των φίλτρων αιμοκάθαρσης από τους θεράποντες ιατρούς, όπως ορίζει η ιατρική πρακτική διεθνώς, αλλά δίνει το δικαίωμα στις εκάστοτε διοικήσεις των νοσοκομείων, μέσω μηνιαίων τηλεφωνικών μειοδοτικών διαγωνισμών, να προμηθεύονται φίλτρα τεχνητού νεφρού χωρίς καμία προδιαγραφή ποιότητας ή με πλαστές προδιαγραφές από χώρες της Ασίας, θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές χιλιάδων Ελλήνων αιμοκαθαρόμενων και ταυτόχρονα αποκλείοντας και τις Ελληνικές εταιρίες παραγωγής φίλτρων αιμοκάθαρσης, οι οποίες δίνουν έναν άνισο αγώνα επιβίωσης.

Αποτέλεσμα όλων αυτών, είναι οι ασθενείς να υποβάλλονται σε αιμοκάθαρση με διαφορετικά φίλτρα, αμφιβόλου ποιότητας, σε κάθε συνεδρία. Αλλάζοντας θεραπευτική αγωγή, κάθε φορά, κινδυνεύουν να πεθάνουν ανά πάσα στιγμή, είτε από αλλεργικό σόκ, είτε από την υποβάθμιση των θεραπευτικών αποτελεσμάτων (πτώση αρτηριακής πίεσης ουρεμικό στρές από μη καλή κάθαρση, καταστροφή αγγειακών προσπελάσεων κτλ). Αυτά τα μέτρα και αυτές οι πολιτικές δεν θέτουν μόνο σε κίνδυνο την υγεία των αιμοκαθαρόμενων νεφροπαθών, αλλά εξυπηρετούν και τις πελατειακές σχέσεις των διοικήσεων των νοσοκομείων με ξένες εταιρίες από την Αίγυπτο, το Ισραήλ και άλλες χώρες, οι οποίες μπορούν να δώσουν στους διαγωνισμούς χαμηλότερη τιμή, εκτοπίζοντας τις Ελληνικές εταιρείες παραγωγής φίλτρων.

Το φίλτρο αιμοκάθαρσης είναι εξαιρετικά σημαντικό για την ζωή των ασθενών, δεν πρέπει να αλλάζει ο τύπος του φίλτρου σε κάθε συνεδρία, αλλά πρέπει να τηρείται συγκεκριμένο πρωτόκολλο προδιαγραφών ποιότητας, καθώς από αυτό εξαρτάται η ζωή του αιμοκαθαρόμενου. Γι’ αυτούς τους λόγους η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δηλώνει πως βρίσκεται δίπλα στους Έλληνες νεφροπαθείς στηρίζοντας τις προσπάθειές τους για αξιοπρεπείς συνθήκες αιμοκάθαρσης. Επίσης, στηρίζουμε όλες τις ελληνικές βιομηχανίες παραγωγής φίλτρων, φαρμάκων και αναλωσίμων, καθότι αυτές πληρούν όλα τα απαραίτητα κριτήρια ποιότητας και δίνουν καθημερινά έναν άνισο αγώνα επιβίωσης, ενάντια στις μνημονιακές πρακτικές του rebate και του clawback, χωρίς να υποβαθμίζουν, σε καμία των περιπτώσεων, την ποιότητα των προϊόντων τους.ΧΑ
http://elldiktyo.blogspot.gr/2014/07/samaristan_28.html

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Τι κι αν περνάνε σαν στούκας μπροστά σας οι καμΜένοι φοροφυγάδες…

    Τι κι αν περνάνε σαν στούκας μπροστά σας οι καμΜένοι φοροφυγάδες;!
    ...no worries βρε! Αρκεί που έστειλαν τον παπακ στο ειδικό δικαστήριο και γλιτώσαμε από τον προδότη.
    Κι ας ήταν αυτός που θέσπισε τους νόμους για την πάταξη της φοροδιαφυγής του μεγάλου κεφαλαίου
    Ο Χαϊκάλης είναι ο τρίτος βουλευτής των Ανεξέλεγκτων Ελλήνων (ΑΝΕΛ) που έχει μπερδέματα με το ΣΔΟΕ. Πρόκειται για φορολογική παράβαση συνολικού ύψους 55.000 ευρώ, την οποία και παραδέχεται εδώ.
    Βέβαια στη συνέχεια ισχυρίζεται πως δεν έγινε σκόπιμα, πως έγινε εκ παραδρομής!
    Ασχετα αν λίγες μέρες πριν, στου Πρετεντέρη σχεδόν προέτρεπε τον κόσμο να φοροδιαφύγει, μπας και σωθεί από τη λαίλαπα του μνημονίου. Βεβαίως...


    Πρώτος στη λίστα των καμένων βουλευτών που …αμύνονται φοροδιαφεύγοντας, ο ίδιος ο πρόεδρας, ο Πάνος ο Καμμένος. Δεν ξέρω όμως αν είναι και καλύτερος από το δευτερο ...αμυνόμενο Καπερνάρο.
    Για τον κύριο «έχω και κότερο σε οφσορ και βίλα με λεφτά του κράτους» τις πομπές του τις ξέρετε. Όσο καιρό βρισκόταν σε ...άμυνα, έστελνε στο δικό του «έγκριτο» olympia.gr τα στημένα δημοσιεύματα που προκαλούσαν την «παρέμβαση» της δικαιοσύνης και του επίσης «έγκριτου» κυρίου Πεπόνη, στήνοντας στα τρία μέτρα τον Παπακωνσταντίνου
    Ο δε κύριος «τι σημαίνει sent from my ipad?», ως άλλος ...αμυνόμενος αδέκαστος κριτής, ήταν αυτός που έστειλε τον Παπακωνσταντίνου στο ειδικό για τα δήθεν αδικήματα.
    Αλλά είπαμε, ας είναι σε άμυνα κι ας ειν' και στούκας…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καμμένος: Δεν έχω να πληρώσω το χαράτσι…..
    «Δεν έχω να πληρώσω την τρίτη δόση του φόρου εισοδήματος είπε ο Πάνος.
    Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013
    Ντροπή σου αχάριστε λαέ.
    «Η επίθεση στην αξιοπρέπεια του Έλληνα πρέπει να σταματήσει»
    Την αποκάλυψη πως αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες, όπως όλοι οι Έλληνες, έκανε στην εκπομπή «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου, ο Πάνος Καμμένος.
    «Δεν έχω να πληρώσω την τρίτη δόση του φόρου εισοδήματος. Έχω πέντε παιδιά. Η
    =============================
    επίθεση στην αξιοπρέπεια του Έλληνα πρέπει να σταματήσει» συμπλήρωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
    Όσον αφορά τη δήλωση της κα Γιαταγάνα, περί θανατικής ποινής, ανέφερε πως ήταν μία ακραία έκφραση και υποδήλωνε την ατιμωρησία στο ελληνικό κράτος.

    ΣΧΟΛΙΟ: Κι ύστερα περιμένεις καλοσύνη και ..επανάσταση, από ένα λαό που ΔΕΝ(;) συγκινείται με τίποτε.
    Πέντε παιδιά έχει ο πρώην γαμπρός της ΦΑΓΕ
    και ιδιοκτήτης κατά 50% της Α.Ε ΚΑΜΜΕΝΟΣ- DAIHATSU και Λοιπές εισαγωγές, και ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ δεν πρότεινε να ανοίξουμε ένα ..τραπεζικό λογαριασμό , μία τράπεζα ..κρέατος, ένα ψυγείο για ..ΣΟΥΣΙ και λοιπά ορεκτικά.
    Ντροπή σου αχάριστε λαέ.
    Τον άνθρωπο που ..συνέλαβε τον Ανδρέα Παπανδρέου να ‘’συνουσιάζεται’’ γυμνός στην οδό Πανεπιστημίου με την ..17 Νοέμβρη, και απάλλαξε την Ελλάδα από την τρομοκρατία, και δεν τον βοήθησες μια και ‘’υποφέρει με ΠΕΝΤΕ παιδιά’’, να τον ενημερώσει ότι υπάρχουν και ΔΩΡΕΑΝ προφυλακτικά;
    Τώρα τι θα κάνουν τα παιδιά άμα μεγαλώσουν;
    Το επάγγελμα του Πάνου; Θα κάνουν κόμμα ;
    Κι αν..ζαλίζονται στη θάλασσα, τι βουλευτές θα γίνουν; Με τι θα ασχολούνται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαλύονται οι ΑΝ ΕΛ .....ποιοι αποχωρούν ! ! ! ! - Νέο πολιτικό κόμμα ?
    Τα παραιτούμενα μέλη και οι συνυπογράφοντες για την δημιουργία νέου πολιτικού χώρου.
    1. Γιαλούρης Μανώλης 2ο Αναπληρωματικό μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των
    ΑΝΕΛ
    2. Κοντέα Πέννυ Ιδρυτικό μέλος των ΑΝΕΛ
    3. Μαλακός Γ. Μηνάς Εκπρόσωπος του Κινήματος “Αλληλοβοήθεια Ελλήνων”
    Συνυπογράφων το....
    Συμβόλαιο Τιμής

    4. Μάμαλη Χριστιάννα Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΛ

    5. Μπανάκος Τάσος Πολιτευτής Α΄ Αθήνας
    Αναπληρωτής Υπεύθυνος Τομέα Κοινοβουλευτικής
    Ευθύνης Εσωτερικών
    Μέλος του Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης
    Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη

    6. Χριστόπουλος Γιάννης Ιδρυτικό μέλος των ΑΝΕΛ

    7. Κληρονόμου Σοφία Πολιτευτής Β΄ Αθήνας
    Μέλος του Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνη
    Εσωτερικών

    8. Καλαμαράς Αντώνης Μέλος ΑΝΕΛ
    9. Γεωργιάδου Νινόν Μέλος ΑΝΕΛ
    10. Καφούνη Σταυρούλα Μέλος ΑΝΕΛ
    11. Κοτσώνης Γιώργος Ιδρυτικό μέλος των ΑΝΕΛ
    12. Βασιλείου Ειρήνη Ιδρυτικό μέλος των ΑΝΕΛ
    13. Σαρακίνης Διονύσης Μέλος ΑΝΕΛ
    14. Λουκάς Σπύρος Μέλος ΑΝΕΛ
    15. Σπανού Αλεξάνδρα Μέλος ΑΝΕΛ
    16. Σπανός Παναγιώτης Μέλος ΑΝΕΛ
    17. Σπανού Ανδριάννα Μέλος ΑΝΕΛ
    18. Κατσιροπούλου Ρία Πολιτευτής Α' Αθήνας
    Μέλος του Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Εργασίας

    19. Χαμάκος Παναγιώτης Μέλος ΑΝΕΛ
    20. Κοτελίδου Ιωάννα Πολιτευτής Α' Αθήνας
    Μέλος τουΤομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης, Ανάπτυξης, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων

    21. Αντωναράκης Νικόλαος τέως Πολιτευτής Β' Πειραιά
    22. Σαμπατακάκης Γιάννης Μέλος ΑΝΕΛ
    23. Αραποπούλου Νατάσσα Μέλος ΑΝΕΛ
    24. Κόλιας Χρήστος Μέλος ΑΝΕΛ
    25. Κάπα -Κόλια Ευαγγελία Μέλος ΑΝΕΛ
    26. Παγιάντζα Θωμαή Μέλος ΑΝΕΛ
    27. Πεχλιβανίδης Γιώργος Μέλος ΑΝΕΛ
    28. Πατσιατζή Μαριάνθη Μέλος ΑΝΕΛ
    29. Αστεριάδου Ελένη Μέλος ΑΝΕΛ
    30. Καμπουτζιδιανός Θανάσης Μέλος ΑΝΕΛ
    31. Μανέτας Κίμων Μέλος ΑΝΕΛ
    32. Παπαδόπουλος Αλέξιος Μέλος Συντονιστικής Επιτροπής Β.Β.Β.
    Μέλος Τομέα Ναυτιλίας

    33. Νέστορας Γιάννης Πολιτευτής Μαγνησίας
    34. Κουμπάνης Σίμος τέως Βουλευτής Καστοριάς
    35. Καταλαχαράκη Βασιλική Πολιτευτής Α' Αθήνας
    Μέλος τουΤομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Παιδείας,
    Πολιτισμού και Αθλητισμού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόνο ο Γιώργος Παπανδρέου ΜΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ!
    Σήμερα, που όλα τα κάστρα έπεσαν και οι προδότες αποκαλύπτονται, ο λαός κοιτάζει με απορία, έκπληξη και οργή. Βλέπει στο πρόσωπο του Γιώργου Παπανδρέου, τον έντιμο πολιτικό, το ευπρεπή αγωνιστή, τον ευγενή άνθρωπο και ψάχνει να βρεί όλους εκείνους τους συκοφάντες ‘’συκολόγους’’ της επάρατης διχόνοιας, της επάρατης δεξιάς, του γνωστού χαφιεδότσουρμου, που ..αποτελούνε «Εθνικό κορμό» !
    Μόνο ο Γιώργος Παπανδρέου, είναι ο εγγυητής της ομαλότητας, της ειρηνικής συνύπαρξης, του σεβασμού, της ευνομίας, της ισονομίας μα πάνω από όλα είναι ο άνθρωπος ! ο αγωνιστής ! Ο ΕΝΤΙΜΟΣ! που έδωσε τα πάντα στον αγώνα για την σωτηρία της Ελλάδας μας.
    Παραιτήθηκε για να σώσει την Ελλάδα !
    Κι όμως λιγόψυχοι, μικρόψυχοι και κακόψυχοι , έστησαν το χορό της άγνοιας της εμπάθειας και της διαπλοκής. Σήκωσαν σημαία ‘’αγανάκτησης’’ για να ..αποκαταστήσουν την ‘’αδικία ‘’ και την ‘’προδοσία’’.
    Μόνο με το Γιώργο Παπανδρέου, μπορεί αυτός ο τόπος να πάει μπροστά. Η Ελλάδα, για να μπορέσει να επιβιώσει και να συμβαδίσει με τον υπόλοιπο κόσμο, χρειάζεται σύστημα και νέους ανθρώπους χωρίς δεσμεύσεις. Χωρίς γραμμάτια και συναλλαγματικές. Χρειάζεται έναν δοκιμασμένο πρωθυπουργό , με μια ομάδα έντιμων συνεργατών, που θα αναστηλώσουν τη χώρα και θα αγωνιστούν για την κοινωνική δικαιοσύνη των Ελλήνων.
    Απλούς Έλληνες, μορφωμένους, αποφασισμένους με συναίσθημα, ανθρωπιά και συναίσθηση της σοβαρότητας και της ευθύνης, χρειαζόμαστε.
    Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, έδωσε δείγμα γραφής τι είχε προγραμματίσει και τι έπρεπε να γίνει στην Ελλάδα …του Καραμανλή, και μέσα σε ένα χρόνο ψήφισε τέτοιους νόμους, ώστε να πιάνονται οι ‘’ΜΕΓΑΛΟΙ’’ που είχαν φορολογική ασυλία αφ΄ενός, και αφ΄ετέρου να συλλαμβάνονται ΟΛΟΙ!!! χωρίς εξαιρέσεις. Πίστευε και πιστεύει, ότι η σύλληψη της φοροδιαφυγής αποτελούσε και αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο κάθε ευνομούμενου κράτους και πηγή και βάση κάθε σωστής μελλοντικής ανάπτυξης για τη σωτηρία της Ελλάδας.
    Οι επώνυμοι μεγαλοφοροφυγάδες που ‘’φιλοξενούνται’’ στον Κορυδαλλό, είναι μία μικρή επιβεβαίωση, της επιτυχίας του συστήματος των νέων διαρθρωτικών αλλαγών, αλλά και ΔΕΙΓΜΑ του : Τι μπορεί να κάνει ένας υπουργός ,όταν είναι Έλληνας και θέλει να βοηθήσει την Ελλάδα. Εξ άλλου, όλοι σήμερα συμφωνούμε με τους νόμους που ψήφισε ο Γ. Παπακωνσταντίνου, αφού στην ουσία, είναι υλοποίηση των όσων ζητούσαμε να γίνουν και να εφαρμοσθούν.

    Ποιος άλλος έχει δώσει τέτοιο δείγμα γραφής;
    Μόνο ο Ανδρέας Γ. Παπανδρέου που ελευθέρωσε τους Έλληνες το 1981.!
    ΥΓ
    Εμπρός λοιπόν για μια νέα Ελλάδα , σεβαστή και περήφανη, για μας και τα παιδιά μας.
    Το ΠΟΣΟΙ είμαστε, θα το μάθετε σύντομα.
    Αρκεί που αναρωτιόσαστε και ..καλά κάνετε.
    Είμαστε πολλοί και κάθε μέρα περισσότεροι, ώστε να συνεχίσουμε το έργο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή