ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙ ΣΤΟ ΙΡΑΚ!





Σε μια περιοχή όπου οι Χριστιανοί είχαν προηγηθεί πριν από αιώνες των μουσουλμάνων, πάνω από ένα εκατομμύριο Χριστιανοί έχουν σκοτωθεί ή αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την περιοχή λόγω του διωγμού της Τζιχάντ, ενώ η Αμερική βασικά στέκεται δίπλα τους και παρακολουθεί.

Αυτή είναι η θλιβερή είδηση ​​ότι ένας από τους κορυφαίους ειδικούς συντάκτες στον κόσμο για τον ασύμμετρο πόλεμο, ο Δρ Sebastian Gorka εξηγεί:

«Τις τελευταίες 48 ώρες, η ISIS, μια οργάνωση που σημαίνει «Ισλαμικό Κράτος τού Ιράκ και του Λεβάντε («ISIS» - η οποία τώρα ονομάζεται το ισλαμικό κράτος στη Μοσούλη, έχει ζωγραφίσει το γράμμα" Ν " που σημαίνει Ναζωραίος στα σπίτια όλων των σωζόμενων χριστιανών στην πόλη.



Η ISIS έχει ουσιαστικά δώσει ένα τελεσίγραφο σε όλους τους χριστιανούς που έχουν παραμείνει: Μπορείτε είτε να διαφύγετε ή να ασπαστείτε το Ισλάμ, αλλιώς θα σας σκοτώσουμε ".

Απ ότι καταλάβατε αγαπητοί αναγνώστες της Αθέατης γνώσης, σκοτώνουν στο όνομα του Σαμαέλ- αφού ο Αλλάχ και η θρησκεία του Ισλάμ είναι δικό του κατασκεύασμα.

Συνεχίζοντας ο Gorka επισημαίνει ότι, κατά τα τελευταία 20 χρόνια, η Αμερική έχει ξεσηκωθεί σε όλο τον κόσμο για να σώσει τους μουσουλμάνους. "Είτε για να σώσει τους μουσουλμάνους στη Βοσνία ή τους Αλβανούς, τους Κοσοβάρους, και τους Μουσουλμάνους στη Σερβία, έφτασε πλέον ο καιρός για μια ανθρωπιστική επιχείρηση για να σώσουν τους εναπομείναντες χριστιανούς στο Ιράκ», είπε.

"Είναι καιρός για τον αμερικανικό λαό και τους εκπροσώπους μας να κάνουμε κάτι για τους ομόθρησκούς μας που παραμένουν στη Μέση Ανατολή"ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια